Manager Operational (Industria Alimentara)

Acest job nu mai este activ!

Vezi toate job-urile BIA Human Resource Management Services active.


Vezi toate job-urile Manager Operational (Industria Alimentara) active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Achizitii - Logistica - Aprovizionare active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Productie active pe Hipo.ro

Angajator: BIA Human Resource Management Services
Domeniu:
 • Achizitii - Logistica - Aprovizionare
 • Productie
 • Tip job: full-time
  Nivel job: peste 5 ani experienta
  Orase:
 • BUCURESTI
 • Actualizat la: 02.10.2019
  Scurta descriere a companiei

  BIA Human Resource Management Services a fost infiintata in anul 1992, fiind una dintre primele companii de resurse umane din Romania. Compania a inceput prin a oferi servicii de executive search si s-a dezvoltat odata cu extinderea mediului de afaceri din Romania.
  Ulterior, in portofoliul nostru au fost adaugate servicii precum recrutarea si selectia de personal, salarizarea si administrarea de personal, consultanta in managementul resurselor umane, asistenta pentru expatriati, leasing de personal (agent de munca temporara) si consilierea in tranzitie de cariera.
  BIA HR este unul dintre pionierii serviciilor profesionale de resurse umane din Romania, de aceea suntem alaturi de managerii de HR de peste doua decenii. Astfel, de mai bine de 25 de ani, partenerii nostri, cele peste 200 de companii din diverse domenii de activitate care au ales sa lucreze cu noi, au beneficiat de cunostintele si abilitatile specialistilor nostri, precum si de beneficiile tehnologiilor pe care acestia le folosesc in activitatea de zi cu zi.
  Din momentul intrarii in vigoare a GDPR-ului, BIA a luat toate masurile necesare pentru a asigura respectarea noilor standarde privind protectia datelor si continua sa trateze cu un interes crescut acest aspect. In acest sens investim constant in cresterea nivelului de securitate a sistemelor de prelucrare date si in instruirea propriilor angajati. Pe langa aspectul legal implicat, acest demers a presupus implementarea de masuri tehnice suplimentare in vederea protectiei datelor, dar si o eficienta operationala mai mare. Respectarea GDPR-ului a crescut increderea si loialitatea partenerilor nostri si a adus satisfactie propriilor angajati.

  Cerinte

  BIA HR este in cautarea unei persoane pentru pozitia de Manager Operational pentru o companie distribuitoare de membrane din industria alimentara.

  Punct de lucru: Chiajna.

  - Experienta pe o pozitie similara (industria alimentara);
  - Persoana proactiva si orientata catre people management;
  - Absolvent de studii superioare;
  - Cunostinte de limba engleza la nivel avansat;
  - Cunostinte de operare cu pachetul Microsoft Office (Outlook, Excel);

  Responsabilitati

  - Se ocupa de programul din fabrica;
  - Gestionarea unei echipe de aproximativ 8 persoane necalificate;
  - Comunicarea cu autoritatile (DSV, autoritatile de mediu, etc);
  - Procese de achizitie in relatia cu abatoarele din tara;

  Beneficii:

  - Pachet salarial motivant;
  - Posibilitatea de a te alatura unei companii multinationale;

  Aplicand la acest anunt va exprimati acordul ca datele dvs. sa fie transmise si procesate de catre BIA Human Resource Management Services. Consultati Politica de procesare a datelor personale a BIA Human Resource Management Services >>