Dispecer Monitorizare Video

Angajator: Auchan Retail Romania
Domeniu:
 • Customer support - Client service
 • Productie
 • Turism
 • Tip job: full-time
  Nivel job: Student/Absolvent
  Orase:
 • BUCURESTI
 • Actualizat la: 29.03.2020
  Scurta descriere a companiei

  Auchan Retail este unul dintre cele mai importante lanturi comerciale, locul 11 în lume, prezent în 17 tari, cu peste 3.700 magazine si aproape 350.000 de angajati.

  Primul magazin din tara noastra a fost deschis la 7 noiembrie 2006, în cartierul Titan, iar în prezent Auchan România numără 33 de hipermarketuri, o retea de magazine MyAuchan si 10.000 de angajati.

  Succesul nostru l-am realizat cu oameni ca tine: motivati, implicati, responsabili si ambitiosi.Daca iti doresti sa activezi intr-un mediu de lucru civilizat si colegial, cu numeroase posibilitati de implinire profesionala, trimite CV-ul direct pe acest site sau creaza-ti cont pe site-ul www.auchan.ro, sectiunea Cariera.

  Cerinte

  Nu este nevoie de experienta, te invatam noi tot ce trebuie sa stii.

  Responsabilitati

  Vei face parte dintr-o echipa de profesionisti, care lucreaza impreuna cu placere intr-o companie recunoscuta pentru buna atmosfera de lucru.
  Programul este in ture (24/7) si te vei putea bucura de un salariu competitiv, tichete de masa, prime periodice, prima de vacanta, asigurare de sanatate si stomatologica, programe de pregatire profesionala.

  Hai sa ne cunoastem!

  Aplicand la acest anunt va exprimati acordul ca datele dvs. sa fie transmise si procesate de catre Auchan Retail Romania. Consultati Politica de procesare a datelor personale a Auchan Retail Romania >>