Inginer Agronom - Judetul Vrancea

Angajator: BIA Human Resource Management Services
Domeniu:
 • Agricultura
 • Tip job: full-time
  Nivel job: 1 - 5 ani experienta
  Orase:
 • Focsani
 • Actualizat la: 21.08.2019
  Scurta descriere a companiei

  BIA – BIA Human Resource Management Services, este in topul celor mai cunoscuti furnizori de servicii profesionale de HR din Romania. De-a lungul a peste 25 de ani de existenta, compania si-a construit un foarte bun renume datorita rezultatelor obtinute si valorii oferite clientilor.

  Toate aplicatiile primite in atentia noastra vor fi tratate cu maxim de confidentialitate. Doar candidatii selectati vor fi contactati pentru un interviu, restul de aplicatii fiind pastrate in baza de date a companiei pentru oportunitati viitoare.

  Prin transmiterea CV-ului şi a aplicaţiei dumneavoastră pe orice cale către SC BIA Human Resource Management Services SRL, vă exprimaţi în mod expres consimţământul ca aceasta societate să prelucreze si sa transfere informaţiile şi datele cu caracter personal indicate în aceste documente. De asemenea, vă aducem la cunostinţă că în conformitate cu Legea 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi liberă circulaţie a acestor date, aveţi dreptul de informare, dreptul de a accesa şi/sau rectifica datele cu caracter personal ce vă sunt procesate, dreptul de a vă opune în orice moment la prelucrarea datelor cu caracter personal, în baza unor motive justificate şi temeinice, conform prevederilor legale relevante, precum si dreptul de a vă adresa justiţiei. Compania BIA Human Resource Management Services figureaza în registrul de evidenta a operatorilor de date cu caracter personal cu numarul 2306.

  Cerinte

  Persoana proactive si autodidacta;
  Proaspat absolvent de studii superioase (Universitatea de Stiinte Agronomice si Stiinte Veterinare din Bucuresti sau Universitatea Agronomica Ion Ionesc de la Brad – Iasi);
  Disponibilitatea de relocare (in cazul in care este necesar);
  Capacitate de organizare, planificare si prioritizare;
  Multitasking si rapida adaprabilitate;
  Bune abilitati de relationare si comunicare,
  Studii teoretice in agricultura;
  Permis de conducere categoria B (alte categorii constituie un avantaj);

  Responsabilitati

  Organizarea si coordonarea activitatii fermei;
  Planificarea activitatilor necesare (suprafata destinate cultivarii, intocmirea documentelor si altele);
  Supravegherea resurselor materiale si coordonarea echipei;
  Participarea la procesul de planificare, achizitie si gestionarea stocului necesar fermei;
  Monitorizarea mediului agricol dar si a echipei din teren;