Contabil stocuri

Angajator: BIA Human Resource Management Services
Domeniu:
 • Contabilitate Finante
 • Tip job: full-time
  Nivel job: 1 - 5 ani experienta
  Orase:
 • BUCURESTI
 • Actualizat la: 21.08.2019
  Scurta descriere a companiei

  BIA – BIA Human Resource Management Services, este in topul celor mai cunoscuti furnizori de servicii profesionale de HR din Romania. De-a lungul a peste 25 de ani de existenta, compania si-a construit un foarte bun renume datorita rezultatelor obtinute si valorii oferite clientilor.

  Toate aplicatiile primite in atentia noastra vor fi tratate cu maxim de confidentialitate. Doar candidatii selectati vor fi contactati pentru un interviu, restul de aplicatii fiind pastrate in baza de date a companiei pentru oportunitati viitoare.

  Prin transmiterea CV-ului şi a aplicaţiei dumneavoastră pe orice cale către SC BIA Human Resource Management Services SRL, vă exprimaţi în mod expres consimţământul ca aceasta societate să prelucreze si sa transfere informaţiile şi datele cu caracter personal indicate în aceste documente. De asemenea, vă aducem la cunostinţă că în conformitate cu Legea 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi liberă circulaţie a acestor date, aveţi dreptul de informare, dreptul de a accesa şi/sau rectifica datele cu caracter personal ce vă sunt procesate, dreptul de a vă opune în orice moment la prelucrarea datelor cu caracter personal, în baza unor motive justificate şi temeinice, conform prevederilor legale relevante, precum si dreptul de a vă adresa justiţiei. Compania BIA Human Resource Management Services figureaza în registrul de evidenta a operatorilor de date cu caracter personal cu numarul 2306.

  Cerinte

  Studii superioare de specialitate
  Experienta in utilizarea unui program de gestiune financiar-contabila
  Minim 2 ani experienta ca economist stocuri
  Cunostinte bune de operare PC:MS Office
  Bune abilitati de organizare, analiza si planificare
  Atentie la detalii
  Capacitate de a lucra singur cat si in echipa

  Responsabilitati

  Tine evidenta stocurilor pe fiecare gestiune, plecand de la achizitia acestora (intracomunitara, import sau piata interna);
  Intocmirea de alte inregistrari contabile
  Organizeaza si participa sub supravegherea Contabilului Sef la efectuarea inventarierii generale a patrimoniului la începutul activităţii, cel puţin o dată pe an, a valorilor materiale, pe parcursul funcţionării sale, în orice situaţii prevăzute de lege şi de căte ori administratorul firmei o cere.