Sales Merchandiser Representative - Constanta

Employer: Adecco Romania
Domain:
 • Management - Consulting
 • Marketing
 • Sales
 • Job type: full-time
  Job level: 1 - 5 years of experience
  Location:
 • Constanta
 • Updated at: 24.08.2019
  Short company description

  Credem in tine!

  Construirea unei cariere durabile este un proces continuu in care ai nevoie de motivatie, un plan de actiune, flexibilitate si disciplina. Succesul inseamna cunoasterea calitatilor personale si increderea in acestea. Descopera Adecco si vino sa desenam calea in cariera impreuna.

  Cine este Adecco?

  Adecco Romania este parte a The Adecco Group, lider local si mondial in furnizarea de servicii de resurse umane. Cu peste 33.000 de angajati full time si aproximativ 5.100 de sucursale, Adecco este prezent in peste 60 de tari si teritorii. În Romania, compania gestionează peste 8.000 de persoane plasate, are o baza de date cu peste 500.000 de candidaţi şi deserveste zilnic peste 600 de clienţi, toate acestea prin intermediul colegilor din cele 15 sucursale raspandite in intreaga tara.

  Misiunea noastra este sa oferim oamenilor oportunități de angajare în orice etapă a carierei profesionale, iar companiilor, talentele de care au nevoie. Consultantii nostri sunt entuziasti si pasionati, sunt profesionisti specializati in domenii si industrii multiple, au experienta si capacitatea de a-ti intelege dorintele si planurile de cariera si de a gasi job-ul potrivit pentru tine.

  Noi si voi, suntem Adecco.

  Daca nu ai gasit un rol potrivit experientei tale, dar vrei sa fii la curent cu job-urile din piata, viziteaza website-ul www.adecco.ro, sectiunea RESURSE, unde iti poti inregistra CV-ul în baza de date Adecco. Ai vrea ca totul sa fie mai rapid si mai simplu de atat? Atunci descărca aplicația Adecco Jobs valabilă în AppStore și GooglePlay si fii la curent cu noile job-uri.
  Toate datele și CV-urile sunt tratate cu confidențialitate si vor fi luate în considerare în proiectele ce corespund experienței tale profesionale.

  Adecco se angajeaza sa va protejeze si sa va respecte dreptul la intimitate si la protectia datelor dvs. cu caracter personal. Detalii despre prelucrarea datelor dvs. de catre Adecco puteti gasi pe www.adecco.ro.

  Requirements

  Esti candidatul ideal daca:

  - esti o persoana comunicativa şi spirit de lucru în echipă
  -capacitate de planificare, organizare, control
  -creativitate, spirit de iniţiativă
  -abilitati analitice, interpretarea cu acuratete si rapiditate a cifrelor
  -spirit de organizare

  Responsibilities

  Responsabilitati:

  - asigură realizarea şi implementarea strategiei de vânzări a produselor companiei în zona alocată şi la clienţii din aria de responsabilitate
  -asigură realizarea 100% a obiectivelor valorice şi cantitative stabilite prin planul de vânzări pentru zona alocată
  -realizeaza un nivel de expunere ridicat pentru tipul de produse bazat pe principiile de merchandising
  -se asigura ca activitatile promotionale sunt realizate la un nivel ridicat de calitate a executiei
  -acorda o atentie corespunzatoare fiecarui magazin din punct de vedere al expunerii si merchandising-ului pentru a maximiza vanzarile magazinului
  -participa activ si se implica in elaborarea comenzilor magazinelor de care raspunde asa incat sa nu ajunga cu niciun produs lipsa la raft
  -intocmeşte şi predă la termen rapoartele periodice solicitate de superiorul direct
  -respecta cerinţele primite de la superiori dacă acestea se supun regulamentelor interne ale companiei
  -viziteaza magazinele dupa un traseu prestabilit (saptamanal / lunar / bilunar) in zilele de comanda ale magazinelor si ajuta la receptionarea marfii daca acest lucru este solicitat de superiorul direct

  Other info

  Beneficii:

  - salariu net fix + tichete de masa
  - bonus de performanta
  - bonus de echipa
  - masina
  - laptop
  - telefon