CREDIT CONTROLLER - Bucuresti

Angajator: INTERBRANDS Marketing & Distribution
Domeniu:
 • Altele
 • Asigurari - Intermedieri financiare
 • Customer support - Client service
 • Tip job: full-time
  Nivel job: 0 - 1 an experienta
  Orase:
 • BUCURESTI
 • Actualizat la: 18.07.2019
  Scurta descriere a companiei

  Established in 1993 as part of Sarkis Group International, Interbrands Marketing & Distribution is today one of the most important companies in the distribution and marketing of FMCG in Romania, and our goal is to remain at the forefront of the supply chain solutions, providing value and quality to our customers nationwide.

  Enjoy the Right Choice!

  Cerinte

  Candidatul ideal
  Minim studii medii (diploma de Bacalaureat care sa ateste absolvirea studiilor);
  Cunostinte operare PC;
  Capacitatea de asimilare a informatiilor noi;
  Abilitati de comunicare, precum si capacitatea de a lucra in echipa;
  Seriozitate si rigurozitate;
  Flexibilitate;
  Abilitati de planificare, analiza si control;
  Atitudine etica fata de munca depusa si fata de companie.

  Responsabilitati

  Descrierea jobului
  Transmite informari catre clienti cu privire la facturile emise;
  Proceseaza platile clientilor si verifica corectitudinea acestora;
  Printeaza toate facturile emise catre clienti si asociaza fiecarei facturi avizul aferent, confirmat de client;
  Discuta cu clientii despre situatia facturilor restante si informeaza departamentele corespunzatoare in legatura cu motivele acestor restante;
  Obtine desfasuratoare de plati de la clienti in situatia in care platile nu pot fi identificate pe facturi.
  Postul este disponibil pentru o perioada nedeterminata.

  Alte informatii

  INTERBRANDS Marketing & Distribution este parte a grupului international SARKIS.

  Infiintata in 1993, Interbrands a devenit cea mai importanta companie de distributie a bunurilor de larg consum din Romania, partenerul si distribuitorul unora dintre cei mai cunoscuti producatori de bunuri de larg consum din lume: Procter & Gamble, Nestle, Henkel, British American Tobacco, Philip Morris, Danone, Barza etc.

  Incepand cu anul 2012 compania a inceput sa produca propriile branduri: Naturalesse, Ops, Ops Plasure Play, Fresko, Tucan, Korab.

  CIFRE care vorbesc de la sine: produsele distribuite au depasit valoarea de 1 miliard de Euro inca din anul 2007; peste 40.000 de magazine in toate colturile tarii carora Interbrands le livreaza marfuri saptamanal; cca. 2000 de angajati in prezent (100 de angajati in 1993); 3 centre logistice si o flota de peste 1000 de masini.

  Interbrands asigura servicii integrate de management al lantului logistic, acoperind toata aria de activitati specifice: de la import, logistica, merchandising si promovare, pana la distributie, vanzare si incasarea banilor.

  Misiunea Interbrands este sa fie cea mai buna companie de import, logistica si distributie masurata dupa toate standardele!

  Echipa Interbrands inseamna sute de oameni talentati, orientati catre rezultat si calitate care contribuie zilnic la succesul companiei. Muncim cu pasiune pentru a ne depasi zi de zi, ne dezvoltam prin inventivitate, invatam din greseli, iar realizarile noastre se vad in ceea ce suntem acum – un lider de piata.


  Enjoy the right choice!

  Aplicand la acest anunt va exprimati acordul ca datele dvs. sa fie transmise si procesate de catre INTERBRANDS Marketing & Distribution. Consultati Politica de procesare a datelor personale a INTERBRANDS Marketing & Distribution >>