Internship platit la Smithfield Romania department HR, Juridic, Tehnic

Acest job nu mai este activ!

Vezi toate job-urile Smithfield Romania active.


Vezi toate job-urile Internship platit la Smithfield Romania department HR, Juridic, Tehnic active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Inginerie active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Juridic active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Resurse Umane - Psihologie active pe Hipo.ro

Angajator: Smithfield Romania
Domeniu:
 • Inginerie
 • Juridic
 • Resurse Umane - Psihologie
 • Tip job: full-time
  Nivel job: Student/Absolvent
  Orase:
 • Timisoara
 • Actualizat la: 17.07.2019
  Scurta descriere a companiei

  Smithfield Romania este prezenta pe piata din Romania din 2004, dezvoltand de-a lungul timpului un model de afacere de succes, in urma investitiilor de peste 600 milioane USD, realizate pana in prezent. In cadrul grupului nostru de firme functioneaza in sistem integrat companiile Smithfield Ferme (divizia crestere porcine) si Smithfield Prod (divizia carne).
  Smithfield Romania a castigat de-a lungul timpului o pozitie de lider in industria carnii de porc, prin integrarea principiilor dezvoltarii sustenabile in strategia de afaceri. Ca parte a sustinerii dezvoltarii durabile a sectorului agricol și de crestere a animalelor din Romania.

  Smithfield Romania se implica in mod continuu in programe de dezvoltare sustenabile de impact in comunitatile zonelor in care ne desfasuram activitatea.
  Compania noastra investeste continuu in dezvoltarea profesionala a celor peste 2000 de angajati care provin in cea mai mare parte din comunitatile unde ne desfasuram activitatea.

  Smithfield Romania propune solutii multiple pentru dezvoltarea carierei deoarece consideram ca adevarata valoare Smithfield Romania rezida in fiecare dintre angajatii companiei, in implicarea si in dorinta lor de a schimba lucrurile in bine! Echipa Smithfield Romania are capacitatea de a se adapta pentru a face fata oricarei situatii si, totodata, de a se mobiliza intr-un mod extraordinar, acest lucru fiind demonstrat in practica prin pozitia de lider pe domeniul nostru de activitate.


  *Prin transmiterea cv-ului dvs pentru aceasta pozitie sunteti de accord cu preluarea si prelucrarea informatiilor personale, ce vor fi accesate de persoanele responsabile cu procesul de recrutare in cadrul companiilor Smithfield Prod si Smithfield Romania.

  **Informatiile din cv vor fi utilizate numai in scopul recrutarii, vor ramane confidentiale si vor fi stocate timp de 1 an. Prin transmiterea datelor dvs. personale sunteți de acord cu utilizarea acestora in scopul recrutarii in cadrul grupului Smithfield. Daca aveti intrebari, nelamuriri sau doriti sa accesati, corectati sau stergeti datele personale, consultati Politica de confidentialitate disponibila pe site-ul companiei.

  Cerinte

  Ne dorim colegi care sunt la facultate sau master, dinamici, implicati, pasionati, care isi doresc experienta profesionala intr-o companie multinationala.

  Daca esti o persoana cu abilitati de comunicare, careia ii place sa raspunda afirmativ provocarilor si care considera un program de Internship mai important decat festivalurile, cu siguranta avem nevoie de tine.

  Responsabilitati

  Te vei implica activ in toate activitatile specifice departamentului:

  HR - proiecte de recrutare, suport pentru activitatile administrative;

  Juridic - redactarea diverselor acte cu caracter juridic, gestionarea si actualizarea arhivei electronice a departamentului Juridic;

  Tehnic - activitati de mentenanta pentru zona de productie si intretinere echipamente industriale.