Contabil Junior

Angajator: TotalSoft
Domeniu:
 • Contabilitate Finante
 • Tip job: full-time
  Nivel job: 1 - 5 ani experienta
  Orase:
 • BUCURESTI
 • Actualizat la: 20.07.2019
  Scurta descriere a companiei

  Toate companiile stiu CE fac si majoritatea stiu CUM fac asta. Insa foarte puține organizatii știu DE CE fac ceea ce fac.

  De peste 25 de ani, TotalSoft se ghideaza dupa un scop, un DE CE clar: să construiasca soluții care îi sprijină pe clienți să ofere noi tipuri de valoare pe piață, să creeze o nouă traiectorie de creștere pentru afacerile lor.

  Astfel, incepand cu 1994, TotalSoft a inovat constant, s-a adaptat si a dezvoltat noi solutii care au facut posibile povestile de succes ale celor mai mari companii din Romania. Democratizarea tehnologiei a devenit viziunea cu care tinteste spre pionierat în furnizarea de soluții care susțin digitalizarea și automatizarea experiențelor de mâine ale clienților din industriile noastre strategice.

  In momentul de fata, TotalSoft este unul dintre cei mai importanți furnizori de sisteme informatice de business (ERP, HCM, CRM, DM și BI) din Europa Centrală, cu proiecte in peste 40 de tari, dar si unul dintre principalii dezvoltatori de software din Romania, cu o echipa de peste 500 de specialisti.

  Produsele de top ale companiei, Charisma ERP, Charisma HCM și Charisma CRM, sunt lideri de piață în România, cu aplicare în nouă verticale de business: financiar, retail, distribuție, producție, servicii, construcții, agricultură, energie și medical. In plus, TotalSoft este unul dintre primii 10 furnizori globali de soluții software pentru industria de leasing, conform studiului de piata redactat de PWC in 2017.

  În 2016, compania TotalSoft a fost achiziționată de Logo Business Investment S.A. (Logo), cel mai mare furnizor independent de software din Turcia, prezent pe 45 de piețe internaționale și deservind peste 85.000 de clienți din Europa, Orientul Mijlociu, Africa și Asia.

  Cerinte

  Candidatul ideal:

  Experienta anterioara in contabilitate (min 1-3 ani);
  Studii superioare economice;
  Limba engleza - min. nivel mediu (scris si vorbit);
  Cunostinte ERP (Charisma constituie un avantaj);
  Bune abilitati de utilizare a pachetului MS OFFICE (Excel – min. nivel mediu);
  Bune abilitati de comunicare, organizare, atentie la detalii.

  Responsabilitati

  Activitatea unui contabil implica:

  Gestioneaza incasarile si platile in numerar si este responsabil/a de casieria societatii;
  Primeste deconturile de cheltuieli de la colegi si verifica/ se asigura ca sunt intocmite si aprobate conform procedurilor societatii;
  Inregistreaza in evidenta contabila deconturile de cheltuieli interne si externe si verifica lunar avansurile spre decontare si deconturile neinchise;
  Emite din sistem dispozitiile de plata si incasare pentru operatiuni in numerar;
  Verifica lunar jurnalul de vanzari;
  Verifica si analizeaza solduri conturi contabile (in special 531, 542);
  Finalizeaza in termen optim pentru raportarea lunara inregistrarea documentelor, alocarea pe centre de cost a documentelor inregistrate si verificarea conturilor contabile de care este responsabil/a.

  Aplicand la acest anunt va exprimati acordul ca datele dvs. sa fie transmise si procesate de catre TotalSoft. Consultati Politica de procesare a datelor personale a TotalSoft >>