Economist Trezorerie - Plati

Angajator: eMAG
Domeniu:
 • Contabilitate Finante
 • Tip job: full-time
  Nivel job: 1 - 5 ani experienta
  Orase:
 • BUCURESTI
 • Actualizat la: 20.07.2019
  Scurta descriere a companiei

  Suntem mereu în căutarea celor cu adevărat pasionați de ceea ce fac.

  Dacă ești printre ei, sigur există un loc pentru tine în eMAG. Am crescut foarte rapid și suntem determinați să o facem în continuare. Ce ne-a adus aici a fost dorința de evoluție continuă și rezultate concrete.

  Peste 4000 de persoane lucrează acum în eMAG. Credem foarte mult în dezvoltarea oamenilor și din acest motiv investim în fiecare an mai multă energie și resurse pentru a rămâne o organizație care învață în permanență. Vrem să ne asigurăm că tu vei avea cei mai talentați colegi și mediul în care să crești și să obții performanțe, să devii ce îți dorești la nivel uman și profesional.

  Poti regasi multe detalii despre noi si despre rolurile deschise in prezent, accesand site-ul nostru de cariere.  Company`s Description

  We’re always looking for the ones truly passionate about their work.

  If you are amongst them, you can rest assured there is a place for you in eMAG. We grew very fast and we are determined to keep doing so. What brought us here is our desire of continuous evolution and practical results.

  Over 4000 people are working now in eMAG. We strongly believe in people development and therefore every year we invest more and more energy and resources to remain an organization that is constantly learning. We want to make sure that you’ll have the most talented colleagues, as well as the proper environment to grow and achieve great results, to become what you desire on a personal and professional level.

  You can find out more details regarding us and our available roles, by accessing our career site.

  Cerinte

  Știi că te potrivești dacă bifezi:

  Experienta anterioara in contabilitate (1-2 ani);
  Studii superioare economice;
  Limba engleza - nivel mediu;
  Cunostinte de utilizare a pachetului MS OFFICE;
  Atitudine proactiva, abilitati de analiza;
  Capacitate de organizare si prioritizare.

  Responsabilitati

  Ce rol te așteaptă în echipa eMAG?

  Procesarea, clearingul si reconcilierea incasarilor clientilor;
  Inregistrare contabila extrase, evidenta operatiuni de trezorerie;
  Verificare si analiza solduri conturi contabile;
  Verificare fise de cont si reconcileri;
  Suport pentru diferite solicitari venite din partea celorlalte departamente
  Intocmirea de situatii financiare cerute de catre managerul direct sau echipa de management eMAG cu privire la: solduri scadente/ incasari procesate / facturi neincasate;
  Intocmire situatii de inchidere de luna si sprijinairea cu informatii a echipei Finance – Accounting.​

  Alte informatii

  De ce beneficii te bucuri la eMAG?

  Pachet salarial competitiv;
  Primești un buget flexibil pentru tichete de masă, turism intern, pensie privată, cursuri de limbi străine;
  Abonament medical la Medicover sau Medlife;
  Ai două coduri unice de reducere, prin care poți cumpăra produse vândute pe eMAG și Fashion Days la prețuri avantajoase;
  Primești discount-uri și la serviciile oferite de partenerii noștri – banking, telefonie, medicină dentară, wellness sau cafenele;
  Biblioteca Bookster: alegi ce vrei să citești, iar cărțile vin la birou în fiecare săptămână.


  Grow Faster

  Suntem mereu în căutarea celor cu adevărat pasionați de ceea ce fac. Dacă ești printre ei, sigur există un loc pentru tine în eMAG. Am crescut foarte rapid și suntem determinați să o facem în continuare. Ce ne-a adus aici a fost dorința de evoluție continuă și rezultate concrete.
  Peste 4.000 de persoane lucrează acum în eMAG. Credem foarte mult în dezvoltarea oamenilor și din acest motiv investim în fiecare an mai multă energie și resurse pentru a rămâne o organizație care învață în permanență. Vrem să ne asigurăm că tu vei avea cei mai talentați colegi și mediul în care să crești și să obții performanțe, să devii ce îți dorești la nivel uman și profesional.