Traducător italiană-franceză

Angajator: VEO Worldwide Services
Domeniu:
 • Management - Consultanta
 • Secretariat - Administrativ
 • Tip job: full-time
  Nivel job: 1 - 5 ani experienta
  Orase:
 • Chisinau
 • Iasi
 • Actualizat la: 21.07.2019
  Scurta descriere a companiei

  Suntem o companie specializată în oferirea de servicii B2B, acoperind o arie largă de domenii în care activează clienţii noştri internaţionali: Comercial, Financiar-Contabil, Resurse Umane, Logistică și Transport, Support și Dezvoltare IT. 

  Ce îţi propunem ? Provocări, zi de zi! Provocarea de a te adapta unei companii care crește anual cu peste 80%, provocarea de a fi într-o permanentă competiție cu tine însuți, provocarea de a lua proiecte de la 0 și de a le da un sens!

  Îți încurajăm spiritul antreprenorial, creativitatea și ideile originale. Îți oferim posibilități de dezvoltare a carierei, training-uri la nivel internaţional care să te ajute să devii un profesionist din ce în ce mai bun, dar și sprijin personal, solidaritate în momentele dificile.

  Dacă îţi doreşti un angajament pe termen lung, iar provocările nu te sperie, ci sunt impulsul care te împinge spre birou zâmbind, te invităm să ne cunoaștem și să vorbim despre cariera ta!


  Cerinte

  Cunoști limbile franceză și italiană? Ești atent la detalii și îți dorești să te implici într-un proiect nou și provocator? Te așteptăm în echipa VEO!  Caracteristicile cheie necesare reușitei pe această misiune sunt:
  - Nivel avansat de limbă franceză și limbă italiană (minim B2);
  - Bune cunoștințe de utilizare pachet Microsoft Office;
  - Atenție la detalii, capacitate de analiză și sinteză, acuratețe în exprimare, exigență și rigurozitate.

  Responsabilitati

  În acest rol vei fi responsabil(ă) să efectuezi traduceri din italiană în franceză.  În calitate de Traducător spaniolă-franceză, principalele misiuni vor fi:
  - Activități de traducere din italiană în franceză a instrucțiunilor de utilizare, a etichetelor pentru o gamă variată de produse (inclusiv a documentelor tehnice de specialitate), cu respectarea regulilor de tehnoredactare corespunzătoare;
  - Verificarea calitativă a traducerilor și finalizarea acestora în timp util.

  Alte informatii

  Și pentru că valorificăm implicarea și dorința de a învăța, oferim următoarele beneficii:
  - Formare la nivel internațional;
  - Pachet care include beneficii financiare și non-financiare;
  - Feedback și coaching din partea responsabililor direcți;
  - Reale oportunități de dezvoltare a unei cariere într-un mediu profesionist, alături de o echipă dinamică și de succes;
  - Sală de relaxare. Atunci cand ai o pauză în timpul zilei te poți bucura de o masă de foosball, PlayStation și Green Corner;
  - Vineri tematice și alte activități bazate pe conceptul "Happy people at work".