Junior IT Helpdesk

Angajator: BIA Human Resource Management Services
Domeniu:
 • IT Software
 • Tip job: full-time
  Nivel job: 0 - 1 an experienta
  Orase:
 • BUCURESTI
 • Actualizat la: 24.07.2019
  Scurta descriere a companiei

  BIA – BIA Human Resource Management Services, este in topul celor mai cunoscuti furnizori de servicii profesionale de HR din Romania. De-a lungul a peste 25 de ani de existenta, compania si-a construit un foarte bun renume datorita rezultatelor obtinute si valorii oferite clientilor.

  Toate aplicatiile primite in atentia noastra vor fi tratate cu maxim de confidentialitate. Doar candidatii selectati vor fi contactati pentru un interviu, restul de aplicatii fiind pastrate in baza de date a companiei pentru oportunitati viitoare.

  Prin transmiterea CV-ului şi a aplicaţiei dumneavoastră pe orice cale către SC BIA Human Resource Management Services SRL, vă exprimaţi în mod expres consimţământul ca aceasta societate să prelucreze si sa transfere informaţiile şi datele cu caracter personal indicate în aceste documente. De asemenea, vă aducem la cunostinţă că în conformitate cu Legea 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi liberă circulaţie a acestor date, aveţi dreptul de informare, dreptul de a accesa şi/sau rectifica datele cu caracter personal ce vă sunt procesate, dreptul de a vă opune în orice moment la prelucrarea datelor cu caracter personal, în baza unor motive justificate şi temeinice, conform prevederilor legale relevante, precum si dreptul de a vă adresa justiţiei. Compania BIA Human Resource Management Services figureaza în registrul de evidenta a operatorilor de date cu caracter personal cu numarul 2306.

  Cerinte

  Abilitati foarte bune de comunicare, spirit de echipa
  Persoana organizata, dinamica, calma
  Dorinta de Imbunatatire a pregătirii profesionale şi a competentelor, pentru a fi în pas cu evoluţiile din cadrul domeniului IT

  Responsabilitati

  Preluarea cererilor de suport tehnic primite prin diverse cai de comunicare si introducerea lor in sistemul de ticketing, distribuirea ticketelor in functie de procedurile predefinite catre L1, L2, L3;
  Instalarea si intretinerea echipamentelor de retea si telecomunicatii;
  Suport pentru personalul companiei, depanarea si rezolvarea problemelor IT de rutina;
  Efectuarea de achizitii IT, intocmirea documentelor necesare conform procedurilor interne.

  Alte informatii

  Numai candidatii considerati potriviti vor fi contactati.
  Va multumim pentru intelegere!