Casiera Club Admiral Vaslui

Acest job nu mai este activ!

Vezi toate job-urile Novomatic active.


Vezi toate job-urile Casiera Club Admiral Vaslui active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Vanzari active pe Hipo.ro

Angajator: Novomatic
Domeniu:
  • Vanzari
  • Tip job: full-time
    Nivel job: Student/Absolvent
    Orase:
  • Vaslui
  • Actualizat la: 02.09.2019
    Remote work: On-site
    Scurta descriere a companiei

    Cerinte

    La Admiral ne tratam clientii ca pe musafiri, asadar punem accent pe serviciile oferite astfel incat sa ramanem numarul 1 in preferintele acestora. Daca ai abilitati bune de comunicare, esti orientat spre client, esti atent la detalii si responsabil, poate fi jobul tau. Oferim training si avem un plan de onboarding care te va ajuta sa iti faci jobul excelent!

    Responsabilitati

    Fie ca vei alege sa lucrezi intr-o agentie de pariuri sportive Tip&Cash, fie ca alegi sa lucrezi intr-un Club Admiral, responsabilitatile tale se vor axa pe serviciile oferite clientilor nostri, pe intocmirea documentelor zilnice, pe acuratetea gestiunii si oferirea de informatii despre produsele si serviciile Novomatic.

    Alte informatii

    Iti oferim un program in ture, astfel incat sa poti avea si alte proiecte personale sau sa mergi si la studii. Pe Agentii avem un program doar de zi, pe Cluburi avem program cu ture de zi sau ture de noapte. Vei un avea un salariu fix, vei avea platite toate sporurile de noapte, de weekend, de ore de sarbatoare. Iti platim orele suplimentare dublu. Tichetele de masa sunt in valoare de 15 lei. Decontam si transportul pana la job. Poti avea sansa de a lucra in sectorul in care locuiesti deoarece avem o retea extinsa de agentii/cluburi. Pe langa acestea, ai reduceri la servicii medicale, ai 7Card, ai bonusuri corelate cu performanta, si bineinteles, TIPS!

    Aplicand la acest anunt va exprimati acordul ca datele dvs. sa fie transmise si procesate de catre Novomatic . Consultati Politica de procesare a datelor personale a Novomatic >>

    Job-uri similare care te-ar putea interesa:

    Aplica fara CV
    Bacau, Piatra Neamt, Vaslui,