Frigotehnist

Acest job nu mai este activ!

Vezi toate job-urile Adecco Romania active.


Vezi toate job-urile Frigotehnist active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Constructii active pe Hipo.ro

Angajator: Adecco Romania
Domeniu:
 • Constructii
 • Tip job: full-time
  Nivel job: 1 - 5 ani experienta
  Orase:
 • BUCURESTI
 • Actualizat la: 28.08.2019
  Scurta descriere a companiei

  Credem in tine!

  Construirea unei cariere durabile este un proces continuu in care ai nevoie de motivatie, un plan de actiune, flexibilitate si disciplina. Succesul inseamna cunoasterea calitatilor personale si increderea in acestea. Descopera Adecco si vino sa desenam calea in cariera impreuna.

  Cine este Adecco?

  Adecco Romania este parte a The Adecco Group, lider local si mondial in furnizarea de servicii de resurse umane. Cu peste 33.000 de angajati full time si aproximativ 5.100 de sucursale, Adecco este prezent in peste 60 de tari si teritorii. În Romania, compania gestionează peste 8.000 de persoane plasate, are o baza de date cu peste 500.000 de candidaţi şi deserveste zilnic peste 600 de clienţi, toate acestea prin intermediul colegilor din cele 15 sucursale raspandite in intreaga tara.

  Misiunea noastra este sa oferim oamenilor oportunități de angajare în orice etapă a carierei profesionale, iar companiilor, talentele de care au nevoie. Consultantii nostri sunt entuziasti si pasionati, sunt profesionisti specializati in domenii si industrii multiple, au experienta si capacitatea de a-ti intelege dorintele si planurile de cariera si de a gasi job-ul potrivit pentru tine.

  Noi si voi, suntem Adecco.

  Daca nu ai gasit un rol potrivit experientei tale, dar vrei sa fii la curent cu job-urile din piata, viziteaza website-ul www.adecco.ro, sectiunea RESURSE, unde iti poti inregistra CV-ul în baza de date Adecco. Ai vrea ca totul sa fie mai rapid si mai simplu de atat? Atunci descărca aplicația Adecco Jobs valabilă în AppStore și GooglePlay si fii la curent cu noile job-uri.
  Toate datele și CV-urile sunt tratate cu confidențialitate si vor fi luate în considerare în proiectele ce corespund experienței tale profesionale.

  Adecco se angajeaza sa va protejeze si sa va respecte dreptul la intimitate si la protectia datelor dvs. cu caracter personal. Detalii despre prelucrarea datelor dvs. de catre Adecco puteti gasi pe www.adecco.ro.

  Cerinte

  Esti candidatul ideal daca:

  - Esti o persoana rabdatoare si iti place sa lucrezi in echipa.
  - Ai calificare in domeniul, diploma de specialitate.
  - Experienta minim 5 ani in domeniul echipamentelor si instalatiilor electrice.

  Responsabilitati

  Responsabilitati:

  -Buna functionare a tuturor echipamentelor din uzina frig, stocatorul de dioxid carbon din exterior, cat si de coloanele de distributie a amoniacului, dioxidului de carbon si a areului comprimat din incinta societatii.
  -Calitatea lucrarilor executate.
  -Pastrarea in perfecta stare a tuturor sculelor, aparatelor si mijloacelor fixe aflate in dotarea sa cat si cele aflate in atelierul utilitati.
  -Pastrarea curateniei atat in atelier cat si in punctele sale de lucru.
  -Executarea tuturor activitatilor specificate in planul de intretinere periodica.
  -Pastrarea igienei personale si pastrarea echipamentului de lucru curat conform standardelor pentru industria alimentara.

  Alte informatii

  Beneficii:

  - Program de lucru 12/24.
  - Punct de lucru : Pantelimon.
  - Salariu net fix + bonus lunar fix.
  - Bonus anual de performanta conform politicii companiei.
  - Tichete de masa.
  - Ore suplimentare platite si orele de weeekend.
  - Asigurare de santate privata