Consultant ERP

Acest job nu mai este activ!


Vezi toate job-urile Consultant ERP active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Contabilitate Finante active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Inginerie active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in IT Software active pe Hipo.ro

Angajator: confidential
Domeniu:
 • Contabilitate Finante
 • Inginerie
 • IT Software
 • Tip job: full-time
  Nivel job: 1 - 5 ani experienta
  Orase:
 • BUCURESTI
 • Timisoara
 • Job la nivel national
  Actualizat la: 27.08.2019
  Cerinte

  Studii superioare (specialitate Cibernetica; Economica; Automatica si Calculatoare sau Informatica)

  Cunostinte generale economice (pentru implementare sistem informatic integrat de tip ERP)

  Persoana increzatoare, amabila si prietenoasa

  Abilitati de comunicare si dorinta de a interactiona cu persoane diferite

  Capacitate de invatare si de integrare a cunostintelor

  Abilitati de organizare si gestionare a timpului in mod eficient

  Disponibilitate de deplasari

  Cunostinte de Microsoft SQL – sa stii ce inseamna si cum se fac intructiunile SQL pentru manipularea datelor, subinterogarile, join-urile etc.

  Experienta de lucru cu un sistem ERP

  Experienta de lucru/interactiune directa cu clientii

  Responsabilitati

  Efectueaza demo-uri la client in colaborare cu departamentul Comercial si analizeaza necesitatile clientilor privind o eventuala implementare furnizand astfel clientului toate informatiile necesare privind promovarea softului companiei.

  Transmite concluziile sale referitoare la solicitarile potentialilor clienti, precum si o estimare a timpului necesar implementarii, catre departamentul Comercial in vederea intocmirii ofertei.

  Efectueaza analiza in vederea configurarii softului, si participa la implementarea softului la clienti in echipa sau individual dupa caz.

  La solicitarea clientului sau a departamentului Comercial, efectueaza analiza personalizarilor, modificarilor sau dezvoltarilor cerute.

  Decide asupra solicitarilor clientului, informeaza managerul de proiect, apoi in colaborare cu departamentul de dezvoltare stabileste timpul necesar realizarii personalizarilor, modificarilor sau dezvoltarilor si termenul posibil de finalizare a acestora, apoi il comunica departamentului Comercial in vederea intocmirii ofertei catre client.

  In urma acceptarii ofertei de catre client, asigneaza impreuna cu Managerul de proiect resursele necesare dezvoltarilor proiectului conform cerintelor clientului, atunci cand aceste cerinte nu pot fi realizate de catre el si depasesc limitele sale de competenta.

  Dezvolta si modifica rapoarte (stampe) conform cerintelor clientului.

  Urmareste realizarea si efectueaza teste supra dezvoltarilor software efectuate de departamentul de dezvoltare-programare.

  Gestioneaza impreuna cu departamentul Comercial relatia cu clientii, privind functionalitatea aplicatiei si acorda toate modurile de asistenta clientilor (atat la sediul clientului cat si de la sediul companiei) conform contractului incheiat intre companie si client.