Agent rezervari - tura de noapte si de zi

Angajator: AUTONOM
Domeniu:
 • Customer support - Client service
 • Secretariat - Administrativ
 • Turism
 • Tip job: full-time
  Nivel job: 1 - 5 ani experienta
  Orase:
 • BUCURESTI
 • Actualizat la: 21.07.2019
  Scurta descriere a companiei

  Autonom oferă servicii de mobilitate pentru companii și persoane fizice, prin intermediul celei mai extinse rețele de mobilitate din România: 45 de centre în 34 de orașe.

  Principalele noastre servicii sunt: închirieri pe termen scurt și mediu, leasing operațional, transferuri cu șofer, închirierea temporară de flote, servicii de fleet managment și închirierea de echipamente.

  Suntem activi pe piața de închirieri auto încă din 2006 și mândri deținători ai titlului de „Best Employer” by Aon Romania, timp de 4 ani consecutivi (2014-2017). 

  Cerinte

  - Bune abilitati de comunicare;
  - Bune aptitudini de orientare catre client si atentie la detalii;
  - Cunoasterea limbii engleze la nivel conversational;
  - Bune cunostinte de operare pe calculator;
  - Bune capacitati de relationale si lucru in echipa.

  Responsabilitati

  1. Suport Clienti/Angajati: gestionarea e-mailurilor si apelurilor telefonice din partea clientilor/angajatilor, introducerea in sistem a comenzilor, transmiterea de confirmari electronice.
  2. Managementul informatiilor: receptarea sau comunicarea interna a diverselor informatii. Monitorizarea modificarilor transmise electronic prin aplicatie si procesarea corespunzatoare a datelor.
  3. Suport Administrativ: procesarea informatiilor privind activitatea administrativa a companiei.

  Alte informatii

  Beneficii:

  Investim în oameni și oferim suport pentru dezvoltare personală (cărți, cursuri).
  Oportunități de creștere în cadrul companiei, în funcție de performanță și gradul de implicare (Plan de cariera de lunga durata).
  Abonament medical la o clinică privată.
  Încurajăm oamenii să facă mișcare, prin urmare decontăm 50% din abonamentul la sală (sau altă formă de mișcare aleasă de tine).
  Suntem implicați în problemele comunității din care facem parte, de aceea ai posibilitatea să produci o schimbare cu ajutorul Fundației Autonom.