Producator

Acest job nu mai este activ!

Vezi toate job-urile Mediafax S.A. active.


Vezi toate job-urile Producator active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Media - Jurnalism active pe Hipo.ro

Angajator: Mediafax S.A.
Domeniu:
 • Media - Jurnalism
 • Tip job: full-time
  Nivel job: 0 - 1 an experienta
  Orase:
 • BUCURESTI
 • Actualizat la: 26.06.2019
  Scurta descriere a companiei

  Mediafax Group este compania ce furnizează, prin intermediul mai multor platforme, cel mai diversificat conţinut media de pe piaţa din România, destinat atât companiilor, cât şi utilizatorilor finali. Publisher cu un portofoliu ce cuprinde cel mai mare număr de branduri lider de piaţă, Mediafax Group oferă conţinut de interes general şi informaţii specializate având ca public milioane de consumatori de presă scrisă şi online.

  Produsele editoriale ale Mediafax Group acoperă cele mai importante domenii de interes, de la business (Ziarul Financiar, Mediafax Business News) şi social – politic (gandul.info), sanatate (Ce se intampla, doctore?), alături de nişe precum ştiinţă (descopera.ro), gadgeturi şi tehnologie (go4it.ro).

  Cerinte

  Cunoaste cele mai noi trenduri in materie de productie audio-video din punct de vedere al creatiei, executiei si monetizarii acestora pe diferite forme de distributie;
  Experienta minim 3 ani in domeniu.

  Responsabilitati

  Realizeaza stiri in format VIDEO;
  Colaboreaza cu echipele editoriale si departamentele de suport si gaseste cele mai bune modalitati de a raspunde cerintelor/ nevoilor de continut VIDEO.