Traducator Lb. Franceza

Acest job nu mai este activ!

Vezi toate job-urile Gi Group Romania active.


Vezi toate job-urile Traducator Lb. Franceza active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Media - Jurnalism active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Relatii Publice active pe Hipo.ro

Angajator: Gi Group Romania
Domeniu:
 • Media - Jurnalism
 • Relatii Publice
 • Tip job: full-time
  Nivel job: 0 - 1 an experienta
  Orase:
 • BUCURESTI
 • Actualizat la: 17.07.2019
  Scurta descriere a companiei

  Gi Group este una dintre cele mai mari companii de resurse umane la nivel mondial, oferind servicii pentru dezvoltarea pieței forței de muncă. Grupul oferă servicii de muncă temporară și permanentă, recrutare și selecție, servicii de consultanță și training cât și alte servicii complementare.

  Cerinte


  Ce ne dorim de la tine: sa detii un nivel avansat de lb franceza, sa fi urmat o facultate de profil sau sa ai o pregatire in domeniul traducerilor. Spiritul de echipa si placerea de a practica sportul in timpul liber sunt doua dintre mottou-rile noastre.

  Responsabilitatile pe care le realizezi zilnic presupun sa faci parte din echipa tanara si entuziasta a Departamentului de Comunicare, sa garantezi calitatea informatiilor despre produsele companiei in magazinele din tara si pe site-ul acestora, sa validezi si sa participi activ alaturi de responsabilii tuturor tarilor in care compania isi are sedii deschise, la proiectele de traducere ale filmelor de publicitate sau ale altor suporturi de comunicare.

  Iti punem la dispozitie un program de traducere automata la care iti poti aduce contributia in eficientizarea sistemului, traininguri de specializare in diferite directii in care iti poti atinge potentialul (translation manager, comunicare, HR, manager departament, finante, director magazin, etc.)

  Candidatul ideal:

  - Nivel avansat de limba franceza;
  - Studii superioare in curs sau finalizate;
  - Cunostinte la nivel mediu al pachetului Office.

  Responsabilitati

  Beneficii:

  - Pachet salarial atractiv;
  - Tichete de masa;
  - Beneficii in functie de performanta;
  - Traininguri oferite gratuit.