Tester - Divizia Managementul Calitatii Proceselor

Angajator: Libra Internet Bank SA
Domeniu:
 • Banci
 • IT Hardware
 • IT Software
 • Tip job: full-time
  Nivel job: 0 - 1 an experienta
  Orase:
 • BUCURESTI
 • Actualizat la: 23.05.2019
  Scurta descriere a companiei

  Ai drept calitati spiritul dinamic, perseverenta si entuziasm? Iti doresti o cariera de succes in mediul financiar-bancar?

  Libra Internet Bank iti ofera oportunitati profesionale si tot suportul de care ai nevoie pentru a-ti construi cariera pas cu pas, trecand prin pozitii specifice unei institutii bancare.

  Iti oferim un mediu de lucru provocator, modern si orientat catre rezultate. Suntem organizatia care sustine tinerii exceptionali, ambitiosi, care doresc sa-si contureze un brand profesional si sa-si dezvolte cariera indrumati de specialistii bancii.

  Suntem o echipa tanara si dinamica. Vei gasi adevarati profesionisti, oameni cu experienta, comunicativi si proactivi care apreciaza performanta. Entuziasmul si energia acestora iti vor oferi o atmosfera de lucru placuta si colegiala.

  Te asteptam alaturi de echipa noastra!

  Cerinte

  Absolvent studii superioare de specialitate
  Curiozitate si abilitati de comunicare eficienta cu departamentele organizatiei
  Capacitatea de lucru in echipa si atentie la detalii
  Experienta in zona de testare (testare manuala) minimum 1 an

  Responsabilitati

  Defineste corect si complet scenariile de test, conform cu specificatiile functionale aferente dezvoltarilor in sistemele informatice
  Testeaza corect si complet functionalitatile noi dezvoltate, identifica si raporteaza toate bug-urile
  Monitorizeaza si se asigura de remedierea bug-urilor raportate
  Estimeaza, prioritizeaza si planifica activitatea de testare
  Elaboreaza planuri de testare bine structurate si se asigura de obtinerea feedbackului din business pentru testare, daca este cazul
  Monitorizeaza si se asigura de remedierea bug-urilor raportate dupa implementarea in productie a functionalitatilor testate

  Alte informatii

  Libra Internet Bank oferă un mediu de lucru provocator, modern şi orientat către rezultate. Suntem organizaţia care susţine tinerii excepţionali, ambiţioşi, care doresc să-şi contureze un brand profesional şi să-şi dezvolte cariera îndrumati de specialiştii băncii.

  Suntem o echipă tânără şi dinamică. Vei găsi adevăraţi profesionişti, oameni cu experienţă, comunicativi şi proactivi care apreciază performanţa. Entuziasmul şi energia acestora îţi vor oferi o atmosferă de lucru plăcută şi colegială. Te asteptam alaturi de echipa noastra!