Vino la Bosch Future Mobility Day, pe 19 mai!

Acest job nu mai este activ!

Vezi toate anunturile Bosch Romania active.


Vezi toate anunturile Vino la Bosch Future Mobility Day, pe 19 mai! active pe Hipo.ro

Vezi toate anunturile in Inginerie active pe Hipo.ro

Vezi toate anunturile in Productie active pe Hipo.ro

Vezi toate anunturile in Transporturi active pe Hipo.ro

Companie: Bosch Romania
Domeniu:
 • Inginerie
 • Productie
 • Transporturi
 • Tip anunt: eveniment
  Nivel anunt: 1 - 5 ani experienta
  Orase:
 • Cluj Napoca
 • Actualizat la: 21.05.2019

  Centrul de Inginerie Bosch din Cluj vă invită la cea de-a doua ediție Bosch Future Mobility Day (www.boschfuturemobility.com), o zi specială, dedicată tehnologiilor viitorului și oamenilor care îi inspiră pe cei din jurul lor.

  Evenimentul va avea loc duminică, în data de 19 mai 2019 la Centrul de Inginerie Bosch din Cluj (Cluj-Napoca, str. Someșului nr. 14). Programul zilei are în focus Future Mobility Challenge – o competiție tehnică pentru studenți, dar va include și prezentări inspiraționale la Bosch Future Mobility Talks, expoziții și demouri interactive care prezintă lumea Bosch și multe alte activități special gândite pentru entuziaștii de tehnologie și pentru familii. Evenimentul este organizat de Centrul de Inginerie Bosch din Cluj în colaborare strânsă cu Fabrica Bosch Cluj.

  Bosch Future Mobility Challenge este un concurs tehnic internațional organizat de Centrul de Inginerie Bosch din Cluj. 22 de echipe de studenți din România și Republica Moldova au fost selectate să participe la cea de a doua ediție a acestei competiții. Echipele lucrează împreună cu experții Bosch timp de cinci luni, și dezvoltă împreună algoritmi de conducere autonomă pentru mașini la scara 1/10 puse la dispoziție de către companie. Ziua adevăratei provocări este Bosch Future Mobility Day, unde punem mașinuțele în funcțiune pe trasee construite care simulează condiții de trafic urban.

  Anul acesta la sesiunea de prezentări Bosch Future Mobility Talks am invitat speakeri internaționali din lumea Bosch și alte companii pentru a dezbate teme legate de conducerea autonomă și conectivitate și experiențe inspiraționale. Invitații noștri vor împărtăși cele mai recente descoperiri, provocări și experiențe de ale lor. Ne bucurăm să îi avem alături pe Dr. rer. nat. Juergen Meier, Global Chief Architect la Bosch Connected Mobility Solutions (DE), Gunnar Porada, Fondator și CEO Cyber Security Company, InnoSec GmbH (CH), Konrad Kaschek, Manager Fabrica Bosch Cluj între 2013-2019 (RO), Dr. Ute Hillmer, Innovation Manager și Executive Coach (DE), Peter Leeson, Independent Senior Consultant, Coach și Contractor (UK) și Cătălin Golban, Manager al Departamentului de Video Systems la Centrul de Inginerie Bosch din Cluj (RO). Pentru mai multe detalii despre conferință urmăriți https://www.boschfuturemobility.com/the-talks/ și evenimentul pe Facebook.

  Ce alte ACTIVITĂȚI am pregătit pentru voi la Bosch Future Mobility Day?
   

  • Demonstrații cu mașini - Home Zone Parking Assist (mașină care parchează singură), Automated Braking System (mașina care frânează automat la detecția bicicletelor), Video Systems – Procesare de imagini (Jaguar F-Pace și Dacia Duster) și Ultrasonic Sensor Systems – sistemul de avertizare în unghiul mort (Renault Megane)
  • testarea simulatorului Titi Aur
  • testarea bicicletelor și scuterelor cu propulsie electrică Bosch
  • vizitarea fabricii Bosch Cluj
  • multe alte tehnologii și demouri care vor fi anunțate ulterior


  În afara zonei dedicate competiției studenților și a zonei de standuri Software, Hardware & Quality and Validation topics, vom avea o ZONĂ DEDICATĂ COPIILOR, unde aceștia vor putea testa mașini cu pedale și vor putea participa la activități organizate de eematicoYuppi Camp și Beard Brothers, ca de exemplu:

  • crearea unor plăcuțe de lemn într-un proces care simulează o linie de producție
  • crearea unor mașinuțe cu un motoraș electric
  • ateliere de creație cu motive populare românești
  • ateliere pentru decorarea ghivecelor de flori
  • ateliere de plantare - diferite jocuri
  • mașinuțe cu pedale

  Pentru detalii urmăriți www.boschfuturemobility.com și evenimentul pe Facebook.

  Vă așteptăm cu drag să ne bucurăm împreună de viitor!