Office Assistant

This job is no longer active!

View all jobs Adecco Romania active


View all jobs Office Assistant active on Hipo.ro

View all jobs Administrative Assistance active on Hipo.ro


Employer: Adecco Romania
Domain:
 • Administrative Assistance
 • Job type: full-time
  Job level: 1 - 5 years of experience
  Location:
 • BUCHAREST
 • Updated at: 05.08.2019
  Short company description

  Credem in tine!

  Construirea unei cariere durabile este un proces continuu in care ai nevoie de motivatie, un plan de actiune, flexibilitate si disciplina. Succesul inseamna cunoasterea calitatilor personale si increderea in acestea. Descopera Adecco si vino sa desenam calea in cariera impreuna.

  Cine este Adecco?

  Adecco Romania este parte a The Adecco Group, lider local si mondial in furnizarea de servicii de resurse umane. Cu peste 33.000 de angajati full time si aproximativ 5.100 de sucursale, Adecco este prezent in peste 60 de tari si teritorii. În Romania, compania gestionează peste 8.000 de persoane plasate, are o baza de date cu peste 500.000 de candidaţi şi deserveste zilnic peste 600 de clienţi, toate acestea prin intermediul colegilor din cele 15 sucursale raspandite in intreaga tara.

  Misiunea noastra este sa oferim oamenilor oportunități de angajare în orice etapă a carierei profesionale, iar companiilor, talentele de care au nevoie. Consultantii nostri sunt entuziasti si pasionati, sunt profesionisti specializati in domenii si industrii multiple, au experienta si capacitatea de a-ti intelege dorintele si planurile de cariera si de a gasi job-ul potrivit pentru tine.

  Noi si voi, suntem Adecco.

  Daca nu ai gasit un rol potrivit experientei tale, dar vrei sa fii la curent cu job-urile din piata, viziteaza website-ul www.adecco.ro, sectiunea RESURSE, unde iti poti inregistra CV-ul în baza de date Adecco. Ai vrea ca totul sa fie mai rapid si mai simplu de atat? Atunci descărca aplicația Adecco Jobs valabilă în AppStore și GooglePlay si fii la curent cu noile job-uri.
  Toate datele și CV-urile sunt tratate cu confidențialitate si vor fi luate în considerare în proiectele ce corespund experienței tale profesionale.

  Adecco se angajeaza sa va protejeze si sa va respecte dreptul la intimitate si la protectia datelor dvs. cu caracter personal. Detalii despre prelucrarea datelor dvs. de catre Adecco puteti gasi pe www.adecco.ro.

  Requirements

  English: written/spoken Advanced level
  Excel experience
  able to work with numbers
  PROACTIVE, team player, able to work on his/her own,
  capable to produce quality work even under pressure and deadlines,
  enthusiastic, flexibility, adaptability, accountability
  attention to details
  Italian, French languages will be an advantage

  Responsibilities

  • Basic Accounting
  - Cash book, Bank Book, bank operations, issuing invoices, handing the monthly documents to the accounting firm and ensuring receipt of the final documents, preparing the internal reports
  - Accounts Payable Responsibilities: Completes payments and controls expenses by receiving, processing, verifying, and reconciling suppliers invoices
  - Accounts Receivable Responsibilities: Monitoring payments by customers
  - To work closely with the Local accounting consultants in order to have Trial balances on a quarterly basis
  - Ensure all the Payroll liabilities are paid on time and VAT return and other local tax filings are filed on a timely basis

  • Secretary/Administration
  - Internal and external correspondence
  - Filing / retrieving documents from the state authorities - following the paperwork (internal and external)
  -Forwards information by receiving and distributing communications; collecting and mailing correspondence; copying information.
  -Maintains supplies by checking stock to determine inventory levels; anticipating requirements; placing and expediting orders; verifying receipt; stocking items; delivering supplies to work stations.
  - Select the local suppliers and follow up the contracts’ negotiations with them
  - Customers’ orders handling
  - Communication with Logistics partner and transport companies for imports and internal distribution
  - Ordering products from supplier by managing inventory max/min limits and collaborating with sales representatives.
  • Orders/Invoicing/Delivery
  - Tracking customer orders/Invoicing
  - Tracking orders delivery/Warehouse & Transportation companies