Farmacist Achizitii Produse Medicale

Angajator: Vetro Design
Domeniu:
 • Achizitii - Logistica - Aprovizionare
 • Chimie - Petrochimie
 • Farmacie - Medicina
 • Tip job: full-time
  Nivel job: 0 - 1 an experienta
  Orase:
 • BUCURESTI
 • Actualizat la: 27.09.2020
  Scurta descriere a companiei

  Cerinte

  Studii superioare Medicale sau Farmacie. Cunostinte operare PC, Word si Excel; Cunoasterea limbii Engleze la nivel avansat. Abilitati de comunicare si relationare. Atentie la detalii si foarte ordonat. Disponibilitatea de a calatori pentru a participa la targuri externe sau interne.

  Responsabilitati

  Mentinerea legaturilor cu furnizorii externi si interni, aprovizionarea produselor din portofoliu, studii de calitate si de marketing. Cautarea de furnizori si articole noi, vizitarea de targuri international si nationale. Indruma si coordoneaza asistentii de aprovizionare, comunica cu celalalte departamente din firma. Participarea la Programe si Cursuri specifice de pregatire profesionala. Posibilitati de avansare in cadrul firmei.

  Alte informatii

  Venitul net este de 5000 lei + spor de disponibilitate si alte prime si bonusuri de proiecte
  Dupa capatarea experientei necesare pe post si rezolvarea cerintelor de baza, se va prezenta si o schema de bonusare suplimentara bruta, cuprinsa intre 1000 – 4000 lei precum si alte bonusari la targete.
  In functie de implicarea dumneavoastra ca si farmacist in activitatea companiei, o noua oferta salariala, net superioara, este posibila.