Consilier recuperare creante

Acest job nu mai este activ!

Vezi toate job-urile Digi | RCS RDS active.


Vezi toate job-urile Consilier recuperare creante active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Juridic active pe Hipo.ro

Angajator: Digi | RCS RDS
Domeniu:
  • Juridic
  • Tip job: full-time
    Nivel job: 1 - 5 ani experienta
    Orase:
  • Craiova
  • Actualizat la: 31.07.2019
    Remote work: On-site
    Scurta descriere a companiei

    Suntem cel mai important operator din piata serviciilor integrate de comunicatii din Romania.Suntem lider pe segmentul serviciilor de televiziune si pe cel al serviciilor de internet si suntem principalul operator alternativ in furnizarea serviciilor de telefonie fixa.
    Am ajuns aici fiindca ne-am bazat pe tehnologia performanta, permanent eficientizata astfel incat sa corespunda cerintelor din ce in ce mai mari ale clientilor nostri. Ne-am bazat la fel de mult pe puternica si profesionista echipa RCS & RDS, formata din mii de oameni.
    Echipa RCS & RDS este foarte importanta pentru noi si vrem sa o extindem cu noi colegi, capabili sa ne sustina in demersul nostru de a ramane lider in piata serviciilor de telecomunicatii.



    Cerinte

    - Studii finalizate in domeniul juridic;
    - Experienta anterioara in domeniul recuperarilor de creante;
    - Experienta anterioara in interactiunea cu instantele de judecata

    Responsabilitati

    - Recuperarea creantelor societatii prin actiuni in justitie, concilieri, notificari, executari silite, inclusiv intocmirea documentatiei si urmarirea dosarelor aferente executarii hotararilor judecatoresti;
    - Notifica si informeaza clientii cu privire la sumele facturate si neincasate, la echipamentele primite in custodie/chirie si nerestituite, la clauzele penale datorate, la termenele de plata si la termenele de deconectare a serviciilor, conform procedurilor si deciziilor interne.
    - Intocmeste dosare (cereri cu valoare redusa, ordonante de plata, pretentii) pentru actionarea in instanta a clientilor, persoane fizice si juridice, rau platnici, si tine o evidenta clara a dosarelor in curs de finalizare si a celor predate.
    - Reprezinta in instanta interesele societatii
    - Intocmeste dosare pentru punerea in executare silita a titlurilor executorii obtinute impotriva clientilor rau platnici – persoane fizice si juridice, si tine o evidenta clara a dosarelor in curs de executare silita si a celor finalizate.
    - Promoveaza imaginea si serviciile companiei
    - Consultarea zilnica a legislatiei pentru actualizarea cunostintelor juridice in functie de actele normative aparute

    Aplicand la acest anunt va exprimati acordul ca datele dvs. sa fie transmise si procesate de catre Digi | RCS RDS. Consultati Politica de procesare a datelor personale a Digi | RCS RDS >>

    Job-uri similare care te-ar putea interesa:

    BUCURESTI,

    Hybrid

    Aplica fara CV
    BUCURESTI,

    Vezi job-uri similare (26)