Secretara (Receptionera) - Sediul central

Angajator: Libra Internet Bank SA
Domeniu:
 • Banci
 • Tip job: full-time
  Nivel job: 1 - 5 ani experienta
  Orase:
 • BUCURESTI
 • Actualizat la: 23.05.2019
  Scurta descriere a companiei

  Ai drept calitati spiritul dinamic, perseverenta si entuziasm? Iti doresti o cariera de succes in mediul financiar-bancar?

  Libra Internet Bank iti ofera oportunitati profesionale si tot suportul de care ai nevoie pentru a-ti construi cariera pas cu pas, trecand prin pozitii specifice unei institutii bancare.

  Iti oferim un mediu de lucru provocator, modern si orientat catre rezultate. Suntem organizatia care sustine tinerii exceptionali, ambitiosi, care doresc sa-si contureze un brand profesional si sa-si dezvolte cariera indrumati de specialistii bancii.

  Suntem o echipa tanara si dinamica. Vei gasi adevarati profesionisti, oameni cu experienta, comunicativi si proactivi care apreciaza performanta. Entuziasmul si energia acestora iti vor oferi o atmosfera de lucru placuta si colegiala.

  Te asteptam alaturi de echipa noastra!

  Cerinte

  Absolvent studii superioare;
  Cunostinte limba engleza - nivel mediu;
  Cunostinte PC - Microsoft Office - nivel avansat;
  Bune abilitati de comunicare, atitudine proactiva si orientare catre client, capacitate de organizare si prioritizare;
  Experienta pe o pozitie similara constituie un avantaj.

  Toate aplicatiile primite vor fi tratate cu confidentialitate. Doar candidatii selectati vor fi contactati pentru un interviu, restul de aplicatii fiind pastrate in baza de date Libra Bank pentru oportunitati viitoare.

  Responsabilitati

  Responsabilitati:
  Asigura servicii de secretariat pentru Presedintele si Vicepresedintele Libra Bank (ex.: traduce corespondenta; pregateste raspunsuri conform instructiunilor primite de la Management; organizeaza deplasari atat in Romania cat si in strainatate; stabileste legaturile telefonice, preia si transmite mesaje);
  Asigura servicii de receptie in Centrala;
  Raspunde de ambientul zonei de primire al oaspetilor;
  Tine evidenta rezervarilor salilor de intalnire din cadrul bancii;
  Gestioneaza rezervarile masinilor din parcul auto al Bancii.

  Alte informatii

  Ce iti oferim:
  Bonusuri de performanta acordate lunar sau trimestrial, pentru anumite posturi;
  Monitorizarea sanatatii, prin abonamente de medicina generala furnizate de clinica Sanador (inclus), servicii medicale cu discount la Clinica Medlife si servicii stomatologice cu discount la clinica MG Medical;
  O zi libera in plus, cu ocazia zilei tale de nastere;
  Comision zero pentru tranzactiile efectuate prin Internet Banking si la toate ATM-urile Euronet, dar si dobanzi preferentiale la depozite si credite, inclusiv ipotecare;
  Educatie si cultura, prin acces gratuit la biblioteca Bookster sau la Atelierele Libra Cultural (fotografie, teatru, dezvoltare personala .) si discounturi la atelierele oferite de Fundatia Calea Victoriei;
  Posibilitatea sa te mentii in forma, prin reduceri la serviciile companiilor partenere 7 Card si a salilor de sport WorldClass, dar si prin programul Libra Energize: (sau alt mijloc de transport nemotorizat), pentru ca incurajam protejarea mediului!
  Beneficii negociate la nivelul grupului NCH Capital (discounturi si preturi preferentiale pentru produse si servicii in parteneriat cu diversi furnizori:
  ASIROM –30% discount la asigurari de locuinta si 40% la CASCO
  ORANGE – 10% reducere la abonamente si pana la 100 eur discount la terminale
  Cabana NCH din Busteni
  si multe altele, pe care te invitam sa le descoperi, alaturandu-te Echipei Libra!