System Administrator

Acest job nu mai este activ!

Vezi toate job-urile Smithfield Romania active.


Vezi toate job-urile System Administrator active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Productie active pe Hipo.ro

Angajator: Smithfield Romania
Domeniu:
 • Productie
 • Tip job: full-time
  Nivel job: 1 - 5 ani experienta
  Orase:
 • Timisoara
 • Actualizat la: 08.07.2019
  Scurta descriere a companiei

  Smithfield Romania este prezenta pe piata din Romania din 2004, dezvoltand de-a lungul timpului un model de afacere de succes, in urma investitiilor de peste 600 milioane USD, realizate pana in prezent. In cadrul grupului nostru de firme functioneaza in sistem integrat companiile Smithfield Ferme (divizia crestere porcine) si Smithfield Prod (divizia carne).
  Smithfield Romania a castigat de-a lungul timpului o pozitie de lider in industria carnii de porc, prin integrarea principiilor dezvoltarii sustenabile in strategia de afaceri. Ca parte a sustinerii dezvoltarii durabile a sectorului agricol și de crestere a animalelor din Romania.

  Smithfield Romania se implica in mod continuu in programe de dezvoltare sustenabile de impact in comunitatile zonelor in care ne desfasuram activitatea.
  Compania noastra investeste continuu in dezvoltarea profesionala a celor peste 2000 de angajati care provin in cea mai mare parte din comunitatile unde ne desfasuram activitatea.

  Smithfield Romania propune solutii multiple pentru dezvoltarea carierei deoarece consideram ca adevarata valoare Smithfield Romania rezida in fiecare dintre angajatii companiei, in implicarea si in dorinta lor de a schimba lucrurile in bine! Echipa Smithfield Romania are capacitatea de a se adapta pentru a face fata oricarei situatii si, totodata, de a se mobiliza intr-un mod extraordinar, acest lucru fiind demonstrat in practica prin pozitia de lider pe domeniul nostru de activitate.


  *Prin transmiterea cv-ului dvs pentru aceasta pozitie sunteti de accord cu preluarea si prelucrarea informatiilor personale, ce vor fi accesate de persoanele responsabile cu procesul de recrutare in cadrul companiilor Smithfield Prod si Smithfield Romania.

  **Informatiile din cv vor fi utilizate numai in scopul recrutarii, vor ramane confidentiale si vor fi stocate timp de 1 an. Prin transmiterea datelor dvs. personale sunteți de acord cu utilizarea acestora in scopul recrutarii in cadrul grupului Smithfield. Daca aveti intrebari, nelamuriri sau doriti sa accesati, corectati sau stergeti datele personale, consultati Politica de confidentialitate disponibila pe site-ul companiei.

  Cerinte


  Ne dorim o persoană care să asigure suportul și dezvoltarea aplicaților de producție MES (Manufacturing Execution System) și pentru interfețele acestora cu alte aplicații. Responsabilitățile sunt variate și provocatoare:

  - Administrează aplicația de culegere de date și etichetare din producție;
  - Oferă consilire și sprijin pentru proiecte de tehnologie IT cu referire la producție și costuri de producție;
  - Oferă suport departamentului Calitate pentru gestionarea sistemului de trasabilitate a produselor;
  - Asigură suport și instruiește echipa de tehnicieni IT și utilizatorilor sistemelor IT din producție;
  - Propune și sprijină proiecte de tehnologia informației destinate imbunătățirii proceselor de producție și reducerii costurilor;
  - Asigură trasabilitatea produselor din punct de vedere IT respectand normele ISO 22000. Asigură, la nevoie, suport în vederea reconstituirii trasabilității unui produs în ambele sensuri;
  - Asigură suport departamentului producție și costing în operarea sistemelor MES și SWR;

  Responsabilitati

  Dacă ai studiile finalizate, vechime de cel puțin 2 ani într-o poziție similară, o bună stapânire a limbii engleze, cunoștințe și experiență în administrarea și întreținerea aplicatiilor de tip MES, precum și cunostințe avansate de MSSQL, te asteptăm în echipa noastră.