System Administrator

Acest job nu mai este activ!

Vezi toate job-urile Smithfield Romania active.


Vezi toate job-urile System Administrator active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Productie active pe Hipo.ro

Angajator: Smithfield Romania
Domeniu:
 • Productie
 • Tip job: full-time
  Nivel job: 1 - 5 ani experienta
  Orase:
 • Timisoara
 • Actualizat la: 08.07.2019
  Scurta descriere a companiei

  Compania Smithfield România este prezentă pe piața din România, dezvoltând de-a lungul timpului un model de afacere integrată de succes, în urma investițiilor de peste 600 milioane USD, realizate până în prezent. În cadrul grupului nostru funcționează în sistem integrat Divizia Ferme (divizia creștere porcine), Divizia Carne Proaspătă și Divizia Mezeluri (Elit și Maier Com).
  Furnizăm zilnic produse din carne proaspete și sănătoase, milioanelor de consumatori, având un impact pozitiv asupra comunităților în care trăim și ne desfășurăm activitatea. Producem în sistem integrat carne de porc de cea mai bună calitate, stabilind totodată cele mai înalte standarde de calitate în industria de profil.


  Smithfield România se implică continuu în programe de dezvoltare sustenabile de impact în comunitățile din zonele în care ne desfășurăm activitatea și investește în dezvoltarea profesională a celor peste de angajați din România.

  Smithfield România înseamnă, în primul rând, o echipă profesionistă, implicată 100%.

  Smithfield România cunoaște importanța unei culturi organizaționale care inspiră. Comunicăm transparent cu angajații și creăm contexte pentru a propune idei și soluții de îmbunătățire continuă, astfel încât să conlucrăm într-un mediu plăcut, sigur și inovativ.

  Prin contribuția tuturor membrilor săi, echipa noastră excelează și susține proiecte de amploare. Suntem în prezent lider de piață în zootehnie și industria alimentară din România.

  Cerinte


  Ne dorim o persoană care să asigure suportul și dezvoltarea aplicaților de producție MES (Manufacturing Execution System) și pentru interfețele acestora cu alte aplicații. Responsabilitățile sunt variate și provocatoare:

  - Administrează aplicația de culegere de date și etichetare din producție;
  - Oferă consilire și sprijin pentru proiecte de tehnologie IT cu referire la producție și costuri de producție;
  - Oferă suport departamentului Calitate pentru gestionarea sistemului de trasabilitate a produselor;
  - Asigură suport și instruiește echipa de tehnicieni IT și utilizatorilor sistemelor IT din producție;
  - Propune și sprijină proiecte de tehnologia informației destinate imbunătățirii proceselor de producție și reducerii costurilor;
  - Asigură trasabilitatea produselor din punct de vedere IT respectand normele ISO 22000. Asigură, la nevoie, suport în vederea reconstituirii trasabilității unui produs în ambele sensuri;
  - Asigură suport departamentului producție și costing în operarea sistemelor MES și SWR;

  Responsabilitati

  Dacă ai studiile finalizate, vechime de cel puțin 2 ani într-o poziție similară, o bună stapânire a limbii engleze, cunoștințe și experiență în administrarea și întreținerea aplicatiilor de tip MES, precum și cunostințe avansate de MSSQL, te asteptăm în echipa noastră.