Secretara / https://cmjeler.ro/

Acest job nu mai este activ!

Vezi toate job-urile C&M JELER active.


Vezi toate job-urile Secretara / https://cmjeler.ro/ active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Secretariat - Administrativ active pe Hipo.ro

Angajator: C&M JELER
Domeniu:
 • Secretariat - Administrativ
 • Tip job: full-time
  Nivel job: 1 - 5 ani experienta
  Orase:
 • Cluj Napoca
 • Actualizat la: 16.05.2019
  Scurta descriere a companiei

  Din 2004, C&M JELER importa si distribuie consumabile si echipamente profesionale pentru sectorul industrial si auto din Romania. Produsele sunt verificate si testate in conformitate cu cele mai exigente standarde, unde a fost nevoie obtinand omologari riguroase.

  Cerinte

  Experienta in domeniu - minim 1 an;
  Permis de conducere, cat B;

  Responsabilitati

  Activitati specifice de secretariat (protocol, primire si redirectionare corespondenta, redactare si urmarire documente, pregatire acte pentru departamentul financiar - contabil, ordonare si urmarire documente contabile).

  Alte informatii

  Cu o traditie de 15 ani, C&M Jeler dezvolta afacerile din domeniul auto si industrial prin gamele de produse inovative, prin demonstratii tehnice si training-uri specializate, precum si prin intelegerea provocarilor pietei si timpului. Suntem o companie cu prezenta nationala si dezvoltam parteneriate win-win cu clientii/partenerii nostri.
  In C&M Jeler profesionalismul, spiritul antreprenorial si cultura bazata pe valori sunt cheia succesului nostru. Cea mai importanta investitie este in echipa noastra de campioni. Te invitam sa fii parte a succesului nostru !