Ofiter Decontari Externe - Operatiuni (perioada determinata)

Angajator: Libra Internet Bank SA
Domeniu:
 • Banci
 • Tip job: full-time
  Nivel job: 1 - 5 ani experienta
  Orase:
 • BUCURESTI
 • Actualizat la: 26.04.2019
  Scurta descriere a companiei

  Ai drept calitati spiritul dinamic, perseverenta si entuziasm? Iti doresti o cariera de succes in mediul financiar-bancar?

  Libra Internet Bank iti ofera oportunitati profesionale si tot suportul de care ai nevoie pentru a-ti construi cariera pas cu pas, trecand prin pozitii specifice unei institutii bancare.

  Iti oferim un mediu de lucru provocator, modern si orientat catre rezultate. Suntem organizatia care sustine tinerii exceptionali, ambitiosi, care doresc sa-si contureze un brand profesional si sa-si dezvolte cariera indrumati de specialistii bancii.

  Suntem o echipa tanara si dinamica. Vei gasi adevarati profesionisti, oameni cu experienta, comunicativi si proactivi care apreciaza performanta. Entuziasmul si energia acestora iti vor oferi o atmosfera de lucru placuta si colegiala.

  Te asteptam alaturi de echipa noastra!

  Cerinte

  Studii superioare finalizate, de preferinta economice;
  Experinta in domeniul platilor externe, cunostinte specifice Swift si cunostinte in ceea ce priveste legislatia bancara specifica;
  Reprezinta un plus ,experienta si /sau cunostinte in domeniul afacerilor documentare, respectiv acreditive, incasso, ordine de plata conditionate.

  Responsabilitati

  Procesarea incasarilor si platilor in valuta, autorizarea in aplicatiile bancii si autorizarea mesajelor SWIFT;
  Efectuarea investigatiilor externe in legatura cu tranzactiile in valuta;
  Efectuarea reconcilierii aferente tranzactiilor de incasari si plati in valuta;
  Asigurarea corespondenta cu bancile corespondente in ceea ce priveste deschiderea de conturi NOSTRO/LORO si analize aferente.

  Contractul este pe o perioada determinata de 2 ani, cu posibilitate de prelungire.

  Alte informatii

  Ce iti oferim:

  - Monitorizarea sanatatii, prin abonamente de medicina generala furnizate de clinica Sanador (inclus), servicii medicale cu discount la Clinica Medlife si servicii stomatologice cu discount la clinica MG Medical;
  - O zi libera in plus, cu ocazia zilei tale de nastere;
  - Comision zero pentru tranzactiile efectuate prin Internet Banking si la toate ATM-urile Euronet, dar si dobanzi preferentiale la depozite si credite, inclusiv ipotecare;
  - Educatie si cultura, prin acces gratuit la biblioteca Bookster sau la Atelierele Libra Cultural (fotografie, teatru, dezvoltare personala s.a.) si discounturi la atelierele oferite de Fundatia Calea Victoriei;
  - Beneficii negociate la nivelul grupului NCH Capital (discounturi si preturi preferentiale pentru produse si servicii in parteneriat cu diversi furnizori)

  ASIROM –30% discount la asigurari de locuinta si 40% la CASCO
  ORANGE – 10% reducere la abonamente si pana la 100 eur discount la terminale
  Cabana NCH din Busteni.
  si multe altele, pe care te invitam sa le descoperi, alaturandu-te Echipei Libra!
  Descrierea companiei
  Libra Internet Bank oferă un mediu de lucru provocator, modern şi orientat către rezultate. Suntem organizaţia care susţine tinerii excepţionali, ambiţioşi, care doresc să-şi contureze un brand profesional şi să-şi dezvolte cariera îndrumati de specialiştii băncii.

  Suntem o echipă tânără şi dinamică. Vei găsi adevăraţi profesionişti, oameni cu experienţă, comunicativi şi proactivi care apreciază performanţa. Entuziasmul şi energia acestora îţi vor oferi o atmosferă de lucru plăcută şi colegială. Te asteptam alaturi de echipa noastra!