Specialist Risc Frauda Carduri-Directia Prevenire Frauda-Perioada determinata

Acest job nu mai este activ!

Vezi toate job-urile BCR active.


Vezi toate job-urile Specialist Risc Frauda Carduri-Directia Prevenire Frauda-Perioada determinata active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Banci active pe Hipo.ro

Angajator: BCR
Domeniu:
 • Banci
 • Tip job: full-time
  Nivel job: 1 - 5 ani experienta
  Orase:
 • BUCURESTI
 • Actualizat la: 09.07.2019
  Scurta descriere a companiei

  Banca Comerciala Română (BCR), membră a Erste Group, este cel mai important grup financiar din România, ce oferă servicii de bancă universală, leasing, pensii private, fonduri de investiții și produse de economisire-creditare pentru locuinţe, prin intermediul reţelei naționale de sucursale și centre de afaceri.

  Misiunea BCR este de a contribui la crearea de prosperitate pentru România, sprijinind șansele tuturor la o viață mai bună și susținându-le încrederea în forțele proprii și în capacitatea de a-și atinge potențialul. Pentru aceasta, BCR investește constant în acces sigur și facil la servicii financiare, banking pe înțelesul tuturor, consiliere financiară pe termen lung și produse care respectă potențialul fiecărui client.

  BCR a creat cel mai amplu și consistent program de educație financiară din România, “Școala de Bani”, prin cursuri pentru adulți și tineri, o expoziție mobilă de educație financiară pentru copii și o platformă digitală dedicată, toate acestea prin implicarea a peste 1.000 de profesori de educație financiară, experți ai BCR.

  In perspectiva viitorului si a digitalizarii serviciilor financiare, BCR a adus în România cea mai populară platformă bancară din Europa Centrala – George – primul produs fintech oferit de o bancă din România: creat la Viena într-un hub digital, cu contribuția tinerilor IT-iști români.

  Cerinte

  Profilul tau:

  -Studii superioare economice/ tehnice.
  -Experienta in domeniul bancar sau financiar minim 2 ani (experienta minim 2 ani in activitatea de carduri reprezinta un avantaj).
  -Experienta in investigarea fraudelor reprezinta un avantaj.
  -Cunostinte privind reglementarile legale si interne pentru domeniile de activitate gestionate.
  -Cunostinte de limba engleza.

  Responsabilitati

  Ce vei face:

  -Investighezi tranzactiile cu carduri reclamate de clienti ca fiind neautorizate.
  -Trimiti raportari privind tranzactiile frauduloase catre organizatiile internationale VISA si Mastercard prin aplicatii specifice.
  -Monitorizezi tranzactiile efectuate de catre detinatorii de carduri BCR in reteaua proprie si retelele de acceptare ale altor banci.
  -Identifici frauda in activitatea de tranzactionare cu carduri.
  -Tii legatura cu Directia Juridica in scopul furnizarii catre Politie de informatii in legatura cu posibile fraude cu carduri si de a intenta actiune civila sau penala pentru recuperarea debitelor rezultate din activitatea fraudulenta a comerciantilor/ detinatorilor de card.
  -Preiei si procesezi alerte Visa/Mastercard.
  -Esti back-up pentru investigatii tranzactii non-card.