Coordonator transport cu Engleză și Franceză

Acest job nu mai este activ!

Vezi toate job-urile VEO Worldwide Services active.


Vezi toate job-urile Coordonator transport cu Engleză și Franceză active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Achizitii - Logistica - Aprovizionare active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Transporturi active pe Hipo.ro

Angajator: VEO Worldwide Services
Domeniu:
 • Achizitii - Logistica - Aprovizionare
 • Transporturi
 • Tip job: full-time
  Nivel job: 1 - 5 ani experienta
  Orase:
 • BUCURESTI
 • Actualizat la: 06.06.2019
  Scurta descriere a companiei

  Suntem o companie specializată în oferirea de servicii B2B, acoperind o arie largă de domenii în care activează clienţii noştri internaţionali: Comercial, Financiar-Contabil, Resurse Umane, Logistică și Transport, Support și Dezvoltare IT. 

  Ce îţi propunem ? Provocări, zi de zi! Provocarea de a te adapta unei companii care crește anual cu peste 80%, provocarea de a fi într-o permanentă competiție cu tine însuți, provocarea de a lua proiecte de la 0 și de a le da un sens!

  Îți încurajăm spiritul antreprenorial, creativitatea și ideile originale. Îți oferim posibilități de dezvoltare a carierei, training-uri la nivel internaţional care să te ajute să devii un profesionist din ce în ce mai bun, dar și sprijin personal, solidaritate în momentele dificile.

  Dacă îţi doreşti un angajament pe termen lung, iar provocările nu te sperie, ci sunt impulsul care te împinge spre birou zâmbind, te invităm să ne cunoaștem și să vorbim despre cariera ta!


  Cerinte

  Ai putea deveni parte din echipa noastră dacă:
  - Cunoști limba engleză la nivel avansat (minim B2) și limba franceză la un nivel mediu (A2-B1);  - Ai lucrat deja în SAP sau în softuri similare (TMS este un avantaj);  - Ești obișnuit să scrii multe mailuri și să comunici la telefon;  - Ai experiență în domenii precum achiziții, logistică, customer service sau order management;  - Ești un bun coechipier, adaptabil, analitic și dinamic;  - Ești disponibil pentru deplasări ocazionale pentru formări, întâlniri cu furnizorii sau târguri internaționale de transport.

  Responsabilitati

  Nu știm alții cum sunt dar noi … la Transport…. suntem solidari, dinamici, organizați, ne place să planificăm, să negociem, să anticipăm și să comunicam în toate limbile străine pe care le cunoaștem.
  Nu ne plac rutina și monotonia, lipsa de inițiativă sau de reactivitate. Suntem zilnic intr-un challenge cu noi inșine și nu ne sperie neprevăzutul.  Căutăm noi coechipieri cu următoarele misiuni:  - Contactarea furnizorilor de marfă din Europa pentru a accelera livrările la platforma de destinație;  - Organizarea completă a transporturilor (identificare soluție optimă, negociere condiții, confirmare comandă, urmărire transport pănă la livrare);  - Relaționarea cu departamentele de Achiziții și Marketing pentru previziuni de costuri necesare în negocierea comercială, deblocarea comenzilor, adaptarea soluțiilor de transport la nevoile de business;  - Prospectarea pieței de logistică și transport pentru dezvoltarea bazei de date de transportatori.   

  Alte informatii

  Beneficii :


  - Construirea unei cariere într-un mediu multilingvistic și multicultural; 


  - Acces la traininguri și workshopuri interne sau internaționale;


  - Curs de limba franceză;


  - Pachet atractiv (salariu și beneficii);


  - Home office.