Area sales representative

Acest job nu mai este activ!

Vezi toate job-urile Adecco Romania active.


Vezi toate job-urile Area sales representative active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Constructii active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Vanzari active pe Hipo.ro

Angajator: Adecco Romania
Domeniu:
 • Constructii
 • Vanzari
 • Tip job: full-time
  Nivel job: 0 - 1 an experienta
  Orase:
 • Arad
 • Lugoj
 • Timisoara
 • Actualizat la: 08.06.2019
  Scurta descriere a companiei

  Credem in tine!

  Construirea unei cariere durabile este un proces continuu in care ai nevoie de motivatie, un plan de actiune, flexibilitate si disciplina. Succesul inseamna cunoasterea calitatilor personale si increderea in acestea. Descopera Adecco si vino sa desenam calea in cariera impreuna.

  Cine este Adecco?

  Adecco Romania este parte a The Adecco Group, lider local si mondial in furnizarea de servicii de resurse umane. Cu peste 33.000 de angajati full time si aproximativ 5.100 de sucursale, Adecco este prezent in peste 60 de tari si teritorii. În Romania, compania gestionează peste 8.000 de persoane plasate, are o baza de date cu peste 500.000 de candidaţi şi deserveste zilnic peste 600 de clienţi, toate acestea prin intermediul colegilor din cele 15 sucursale raspandite in intreaga tara.

  Misiunea noastra este sa oferim oamenilor oportunități de angajare în orice etapă a carierei profesionale, iar companiilor, talentele de care au nevoie. Consultantii nostri sunt entuziasti si pasionati, sunt profesionisti specializati in domenii si industrii multiple, au experienta si capacitatea de a-ti intelege dorintele si planurile de cariera si de a gasi job-ul potrivit pentru tine.

  Noi si voi, suntem Adecco.

  Daca nu ai gasit un rol potrivit experientei tale, dar vrei sa fii la curent cu job-urile din piata, viziteaza website-ul www.adecco.ro, sectiunea RESURSE, unde iti poti inregistra CV-ul în baza de date Adecco. Ai vrea ca totul sa fie mai rapid si mai simplu de atat? Atunci descărca aplicația Adecco Jobs valabilă în AppStore și GooglePlay si fii la curent cu noile job-uri.
  Toate datele și CV-urile sunt tratate cu confidențialitate si vor fi luate în considerare în proiectele ce corespund experienței tale profesionale.

  Adecco se angajeaza sa va protejeze si sa va respecte dreptul la intimitate si la protectia datelor dvs. cu caracter personal. Detalii despre prelucrarea datelor dvs. de catre Adecco puteti gasi pe www.adecco.ro.

  Cerinte

  Esti candidatul ideal daca:

  - ai minim un an de experienta in domeniul vanzarii de produse asemanatoare specificului companiei, respectiv materiale de constructii / instalatii / unelte profesionale;
  - detii permis de conducere categoria B;
  - cunosti piata locala;
  - ai cunostinte solide de utilizare a calculatorului;
  - prezinti competentele necesare unei cariere de succes in vanzari, precum: încredere, proactivitate, autonomie și precizie în muncă, credbilitate, fermitate, inițiativă, abilități sociale și de comunicare, gândire orientată către client, spirit de echipă, colaborare, abilități de rezolvare a problemelor;
  - studiile tehnice absolvite ar putea reprezenta un avantaj.

  Responsabilitati

  - Asigurarea activității de vânzare către clienții existenți, la cel mai înalt nivel profesional;
  - Prospectarea noilor clienți, organizarea negocierilor, pregătirea ofertelor, vânzarea și pregătirea comenzilor pentru facturare;
  - Gestionarea banilor lichizi și a documentelor de plată;
  - Urmărirea constantă a activității de dezvoltare a partenerilor și comunicarea noutăților către conducere;
  - Pregătirea rapoartelor săptămânale către conducere despre situația vânzărilor și schimbările de pe piață;
  - Prezentări de produse la instalatori, clienti;
  - Prezenta la cursuri de prezentari de produse, instruirile legate de produs și procesul de vânzare;
  - Inregistrarea zilnica in sistemul CRM a activitatii desfasurate in ziua respectiva, concret, persoanele contactate, calitatea lor in societatea contactata sau vizitata, informatiile comerciale despre partener, scurt istoric al discutiilor purtate, rezultatul vizitei.

  Alte informatii

  Pachet de beneficii:

  - Salariu fix, extrem de motivant si corelat cu experienta;
  - Multiple bonusuri de performanta;
  - Tichete de masa;
  - Laptop si telefon de lucru;
  - Autoturism de serviciu;
  - Parte a unei echipe tinere, cu multiple oportunitati de dezvoltare personale si profesionale.