Marketplace Account Support

Acest job nu mai este activ!

Vezi toate job-urile eMAG active.


Vezi toate job-urile Marketplace Account Support active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Achizitii - Logistica - Aprovizionare active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Internet - eCommerce active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Vanzari active pe Hipo.ro

Angajator: eMAG
Domeniu:
 • Achizitii - Logistica - Aprovizionare
 • Internet - eCommerce
 • Vanzari
 • Tip job: full-time
  Nivel job: 1 - 5 ani experienta
  Orase:
 • BUCURESTI
 • Actualizat la: 24.04.2019
  Scurta descriere a companiei

  Suntem mereu în căutarea celor cu adevărat pasionați de ceea ce fac.

  Dacă ești printre ei, sigur există un loc pentru tine în eMAG. Am crescut foarte rapid și suntem determinați să o facem în continuare. Ce ne-a adus aici a fost dorința de evoluție continuă și rezultate concrete.

  Peste 4000 de persoane lucrează acum în eMAG. Credem foarte mult în dezvoltarea oamenilor și din acest motiv investim în fiecare an mai multă energie și resurse pentru a rămâne o organizație care învață în permanență. Vrem să ne asigurăm că tu vei avea cei mai talentați colegi și mediul în care să crești și să obții performanțe, să devii ce îți dorești la nivel uman și profesional.

  Poti regasi multe detalii despre noi si despre rolurile deschise in prezent, accesand site-ul nostru de cariere.  Company`s Description

  We’re always looking for the ones truly passionate about their work.

  If you are amongst them, you can rest assured there is a place for you in eMAG. We grew very fast and we are determined to keep doing so. What brought us here is our desire of continuous evolution and practical results.

  Over 4000 people are working now in eMAG. We strongly believe in people development and therefore every year we invest more and more energy and resources to remain an organization that is constantly learning. We want to make sure that you’ll have the most talented colleagues, as well as the proper environment to grow and achieve great results, to become what you desire on a personal and professional level.

  You can find out more details regarding us and our available roles, by accessing our career site.

  Cerinte

  - Abilitati de lucru în echipa, flexibilitate si atentie la detalii;
  - Bune abilitati de vanzare si negociere;
  - Inițiativa, proactivitate și capacitate de rezolvare a problemelor;
  - Orientare catre rezultate si bune abilitati de planificare si prioritizare;
  - Capacitate foarte buna de comunicare și relationare cu sellerii și colegii;
  - Persoana cu spirit intreprinzător, energica și dinamica;
  - Studii superioare / in curs de finalizare a studiilor;
  - Cunostinte bune de limba engleza, vorbit și scris;
  - Cunostinte foarte bune si rutina in utilizarea PC: Windows 10, MS Office minim 2013 (Word, Excel, PowerPoint, Outlook), Internet;
  - Prezinta avantaj – experienta de minim 6 luni pe o pozitie similara, in gestionarea relatiilor de tip B2B.

  Responsabilitati

  - Este principala persoana de contact in timpul procesului de integrare al sellerilor oferindu-le acestora informatii si asistenta inainte de a-si incepe activitatea in platforma eMAG Marketplace;
  - Zona legala: contracte, anexe si documente justificative;
  - Zona comerciala: grila de comisioane, flux operational, indicatori de performanta;
  - Ofera suport in etapele de integrare actionand ca interfata intre sellerii Marketplace si alte departmente implicate in fluxul de integrare si/sau parteneri;
  - Impreuna cu team leader-ul monitorizeaza si identifica bottleneck-uri in procesul de integrare, propunand masurile adecvate.

  Alte informatii

  Beneficii

  La eMAG, avansam rapid si ne place ceea ce facem. Daca esti pasionat de job-ul tau, fie ca oferi consultanta unui client sau scrii o linie de cod, si tintesti sus, atunci locul tau este in echipa noastra.

  Iti oferim cele mai bune programe de dezvoltare pentru a-ti imbunatati atat aptitudinile soft cat si cele specifice activitatii tale, dar tu decizi ce vrei sa inveti si incotro vrei sa mergi. Posibilitatile sunt nelimitate.

  Stim ca beneficiile sunt importante, de aceea iti oferim o gama variata. Si pentru ca ne place sa impartasim, la inceputul calatoriei tale in eMAG iti oferim un curs gratuit de e-commerce ca sa te acomodezi. :)