Sales Accountant- sau contabilul cu talent la vanzari

Angajator: Smart Bill
Domeniu:
 • Contabilitate Finante
 • Customer support - Client service
 • Vanzari
 • Tip job: full-time
  Nivel job: 1 - 5 ani experienta
  Orase:
 • BUCURESTI
 • Actualizat la: 22.04.2019
  Scurta descriere a companiei

  Cerinte

  Draga contabil, eu sunt Smart Bill CONTA, o super aplicație care ușurează muuult viața ta și a colegilor tăi de breaslă din Romania.
  Odata ce ajungi să mă cunoști, nu iți mai dorești să te desparți de mine. Din păcate însă, eu nu mă pot duce la evenimente, nu pot suna alți oameni, nu pot trimite oferte, căci nu-mi place să mă laud. Aici am nevoie de tine!
  Tocmai din acest motiv, colegii mei din Smart Bill au pornit cea mai mare căutare (mai mare decât o acțiune tipică unui detectiv de elită), în găsirea unui contabil pasionat sau chiar cu experientă în vânzări, care să mă facă vedetă . Aș vrea să ajung în toate firmele de contabilitate din Romania, sau în toate companiile mari.

  Responsabilitati

  Eu îmi asum să nu te dezamăgesc, căci garantez să livrez tot ceea ce voi promite. Tu vino cu experienta și abilitățile tale și împreună cred că putem face o super echipă!
  Te voi recompensa cu îmbrațisări calde, bonus din vânzări, un pachet salarial ofertant și îți voi face cunoștință cu colegii mei simpatici, alături de care îți e mai mare drag să lucrezi.
  Casa mea este la Unirii, aproape de metrou.
  Poți veni oricând să ne cunoști, te așteptăm cu drag!

  Pe curând!