Consultant vanzari in farmacie

Angajator: BIOFARM
Domeniu:
 • Farmacie - Medicina
 • Marketing
 • Vanzari
 • Tip job: proiect special
  Nivel job: Student/Absolvent
  Orase:
 • BUCURESTI
 • Actualizat la: 25.05.2020
  Scurta descriere a companiei

  Descrierea companiei

  BIOFARM este in TOP 5 jucatori din piata de Consumer Health Care si unul dintre primii producatori de medicamente din Romania.

  98 de ani de BIOFARM este o cifra care vorbeste despre experienta noastra in aceasta piata si suntem tare mandri de acest lucru.

  Avem in portofoliu peste 150 de produse multe dintre ele fiind branduri cu notorietate : Colebil, Triferment, Bixtonim, Cavit, Anghirol, Devaricid, Carmol si altele despre care vei invata cand te vei alatura echipei noastre.

  Dezvoltarea permanenta a portofoliului prin lansarea de produse noi care sa contribuie la imbunatatirea stilului de viata a consumatorilor este un punct cheie in stategia de crestere a companiei.

  Misiunea BIOFARM este de a oferi produse sigure, eficiente si accesibile pentru toate categoriile de consumatori.

  Succesul companiei pe termen lung se datoreaza implicarii, devotamentului si entuziasmului tuturor celor care formeaza nucleul BIOFARM.

  Suntem o echipa performanta si puternica!

  Pentru mai multe detalii referitoare la posturile disponibile puteti sa ne contactati la urmatoarea adresa de e-mail: jobs@biofarm.ro sau la telefon: 021/ 301.06.41.

  Cerinte

  Daca esti student sau proaspat absolvent si vrei sa lucrezi cu un program flexibil, intr-un mediu provocator, te invit sa aplici pentru a ne putea cunoaste la un prim interviu.

  Nu ai nevoie de experienta, ci doar de dorinta de a lucra si relationa cu oamenii din jurul tau.

  Responsabilitati

  Promovarea produselor companiei BIOFARM in farmacia BebeTei, consilierea clientilor/pacientilor, identificarea nevoilor lor, zona Barbu Vacarescu.

  Raport de activitate in farmacie.