Inginer utilitati - Calarasi

Angajator: Saint-Gobain Romania
Domeniu:
 • Inginerie
 • Tip job: full-time
  Nivel job: 1 - 5 ani experienta
  Orase:
 • Calarasi
 • Fetesti
 • Slobozia
 • Actualizat la: 18.03.2019
  Scurta descriere a companiei

  Cu o vastă experienţă şi capacitate de inovare, Saint-Gobain, lider mondial în domeniul habitatului şi al materialelor de construcţii, creează, produce şi distribuie materiale şi soluţii care contribuie la bunăstarea şi viitorul fiecăruia dintre noi. Acestea pot fi găsite pretutindeni, în locurile în care trăim şi în viaţa de zi cu zi: în clădiri, transporturi, infrastructură şi în multe aplicaţii industriale. Ele oferă confort, performanţă şi siguranţă, abordând provocările legate de construcţie durabilă, de eficienţa utilizării resurselor şi de schimbările climatice. Cu vânzări de 40,8 miliarde de euro în 2017, Saint-Gobain operează în 67 de ţări şi are peste 179.000 de angajaţi. Pentru mai multe informaţii despre Grupul Saint-Gobain, vizitaţi www.saint-gobain.com şi accesaţi contul de Twitter @saintgobain. În România, Saint-Gobain deţine opt activităţi (Abrasives, Brodrene Dahl, Glass, Pietta Glass Working, Isover, PAM, Rigips şi Weber), cu aproximativ 1500 de angajaţi si operează 13 unităţi de producţie în nouă situri industriale situate în Băicoi, Brăneşti, Călăraşi, Ploieşti, Satu-Mare, Tulcea, Turda , Suceava şi Vălenii de Munte.


  Inventeaza-te! Remodeleaza lumea!

  Cerinte

  - experienta in constructii civile
  - absolvent de facultate tehnica
  - certificari RSVTI, ISCIR constituie un avantaj
  - permis cat B
  - limba straina

  Responsabilitati

  1. Intocmeste rapoarte/informari despre stadiul lucrarilor efectuate in zona sa de responsabilitate. Intocmeste instructiuni de lucru pentru lucrarile de mentenanta specifice .
  2. Intocmeste caiete de sarcini pentru lucrarile de mentenanta executate de firme exterioare. Colaboreaza cu Departamentul Achizitii pentru intocmirea contractelor de prestari servicii.
  3. Coordoneaza activitatile de mentenanta, interventii tehnice si reparatii in sectorul fluide / utilitati. Supervizeaza firmele care executa lucrari in sectorul fluide / utilitati. Raspunde de montajul si functionarea optima a echipamentelor.
  4. Isi insuseste toate procedurile de mentenanta fluide / utilitati si propune actualizarea lor, atunci cand este cazul. Raspunde de intocmirea planurilor de masuri pentru optimizarea costurilor de intretinere.
  5. Este resposabil tehnic pentru contractele de utilitati in derulare.
  6. Evalueaza furnizorii de bunuri si servicii, pentru domeniul sau de mentenanta.
  7. Recomanda masuri si programe de intretinere preventiva eficiente pentru minimizarea opririlor productiei.
  8. Asigura si pastreaza evidenta miscarii zilnice a acidului sulfuric in registre special destinate acestui scop (cantitati, date si utilizare).
  9. Pastreaza toate documentele referitoare la operatiunile efectuate cu acidul sulfuric separat de alte documente cel putin 4 ani de la data intocmirii lor.
  10. Estimeaza cantitatea de gaz natural si de motorina care se consuma anual, pe baza istoricului consumului.
  11. Inregistreaza consumurile de gaze si motorina in maxim 2 zile de la incheierea lunii.
  12. Transmite consumurile lunare de gaz natural si motorina de la pompele diesel de urgenta, incendiu si generatoare electrice, catre gestionarul care inregistreaza SAP si catre responsabil protectia mediului.
  13. Transmite buletinele de analiza la fiecare aprovizionare cu motorina, catre responsabil protectia mediului.
  14. Trasmite lunar catre responsabilul protectia mediului procesul verbal de predare-primire gaz natural intocmitimpreuna cu furnizorul de gaz natural.
  15. Gestioneaza instalatiile sub presiune din cadrul fabricii.
  16. Raspunde de instalatiile de gaz metan respectand legislatia in vigoare.