Inginer utilitati - Calarasi

Acest job nu mai este activ!

Vezi toate job-urile Saint-Gobain Romania active.


Vezi toate job-urile Inginer utilitati - Calarasi active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Inginerie active pe Hipo.ro

Angajator: Saint-Gobain Romania
Domeniu:
  • Inginerie
  • Tip job: full-time
    Nivel job: 1 - 5 ani experienta
    Orase:
  • Calarasi
  • Fetesti
  • Slobozia
  • Actualizat la: 10.06.2019
    Remote work: On-site
    Scurta descriere a companiei

    Lider mondial în domeniul construcțiilor ușoare și durabile, Saint-Gobain proiectează, produce și distribuie materiale și servicii pentru piețele industriale și de construcții. Soluțiile sale integrate pentru renovarea clădirilor publice și private, pentru construcțiile ușoare și decarbonizarea construcțiilor și a industriei sunt dezvoltate printr-un proces continuu de inovare și oferă durabilitate și performanță. Angajamentul Grupului este ghidat de scopul său, „MAKING THE WORLD A BETTER HOME".

    În România, Saint-Gobain furnizează produse și soluții din gamele Abrasives, Glass, Pietta Glass Working, Sekurit, ISOVER, PAM, Rigips, Weber, Duraziv şi Chryso, cumulând aproximativ 2000 de angajaţi în 14 situri industriale situate în Brăneşti, Călăraşi, Ploieşti, Satu-Mare, Turda, Suceava, Vălenii de Munte, Popești Leordeni şi Ariceştii Rahtivani.

    În 2022, Saint-Gobain România a primit certificarea „Angajator de Top” pentru al 6-lea an consecutiv, datorită condiţiilor de muncă excelente oferite angajaților săi.

    Cerinte

    - experienta in constructii civile
    - absolvent de facultate tehnica
    - certificari RSVTI, ISCIR constituie un avantaj
    - permis cat B
    - limba straina

    Responsabilitati

    1. Intocmeste rapoarte/informari despre stadiul lucrarilor efectuate in zona sa de responsabilitate. Intocmeste instructiuni de lucru pentru lucrarile de mentenanta specifice .
    2. Intocmeste caiete de sarcini pentru lucrarile de mentenanta executate de firme exterioare. Colaboreaza cu Departamentul Achizitii pentru intocmirea contractelor de prestari servicii.
    3. Coordoneaza activitatile de mentenanta, interventii tehnice si reparatii in sectorul fluide / utilitati. Supervizeaza firmele care executa lucrari in sectorul fluide / utilitati. Raspunde de montajul si functionarea optima a echipamentelor.
    4. Isi insuseste toate procedurile de mentenanta fluide / utilitati si propune actualizarea lor, atunci cand este cazul. Raspunde de intocmirea planurilor de masuri pentru optimizarea costurilor de intretinere.
    5. Este resposabil tehnic pentru contractele de utilitati in derulare.
    6. Evalueaza furnizorii de bunuri si servicii, pentru domeniul sau de mentenanta.
    7. Recomanda masuri si programe de intretinere preventiva eficiente pentru minimizarea opririlor productiei.
    8. Asigura si pastreaza evidenta miscarii zilnice a acidului sulfuric in registre special destinate acestui scop (cantitati, date si utilizare).
    9. Pastreaza toate documentele referitoare la operatiunile efectuate cu acidul sulfuric separat de alte documente cel putin 4 ani de la data intocmirii lor.
    10. Estimeaza cantitatea de gaz natural si de motorina care se consuma anual, pe baza istoricului consumului.
    11. Inregistreaza consumurile de gaze si motorina in maxim 2 zile de la incheierea lunii.
    12. Transmite consumurile lunare de gaz natural si motorina de la pompele diesel de urgenta, incendiu si generatoare electrice, catre gestionarul care inregistreaza SAP si catre responsabil protectia mediului.
    13. Transmite buletinele de analiza la fiecare aprovizionare cu motorina, catre responsabil protectia mediului.
    14. Trasmite lunar catre responsabilul protectia mediului procesul verbal de predare-primire gaz natural intocmitimpreuna cu furnizorul de gaz natural.
    15. Gestioneaza instalatiile sub presiune din cadrul fabricii.
    16. Raspunde de instalatiile de gaz metan respectand legislatia in vigoare.

    Job-uri similare care te-ar putea interesa:

    Aplica fara CV
    Calarasi,