Consilier Juridic

Acest job nu mai este activ!

Vezi toate job-urile KREDYT INKASO active.


Vezi toate job-urile Consilier Juridic active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Altele active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Juridic active pe Hipo.ro

Angajator: KREDYT INKASO
Domeniu:
  • Altele
  • Juridic
  • Tip job: full-time
    Nivel job: 1 - 5 ani experienta
    Orase:
  • BUCURESTI
  • Actualizat la: 13.01.2020
    Remote work: On-site
    Scurta descriere a companiei

    KREDYT INKASO este unul dintre liderii pietei de colectare creante din Polonia, inca din anul 2001 si totodata, unul dintre cele mai mari grupuri de investitii din Europa. In prezent, isi desfasoara activitatea in tari precum Polonia, Rusia, Romania, Bulgaria si Croatia.
    INCEPAND DIN 2001, suntem prima companie din Polonia ce a investit in portofoliile de credite neperformante. Debutul companiei la Bursa de Valori din Varsovia, a avut loc 6 ani mai tarziu, in anul 2007.
    INCEPAND DIN MARTIE 2013, KREDYT INKASO si-a pus amprenta si in Romania, unde a cunoscut un succes grandios.

    Cerinte

    Absolvent al facultatii de Drept;
    - Minim 1 an experienta pe un post similar;
    - Cunostinte juridice foarte bune;
    - Abilitate de organizare;
    - Persoana comunicativa;
    - Persoana inovativa/creativa;
    - Adaptabilitate/flexibilitate;
    - Cunoasterea si aplicarea consecventa a reglementarilor specific activitatii desfasurate;
    - Cunostinte PC: MS Office (nivel mediu sau avansat);
    - Cunostinte de limba engleza.

    Responsabilitati

    Redactare documente catre instanta de judecata/alte autoritati sau insitutii publice;
    - Acorda asistenta legala privind cazurile dificile;
    - Raporteaza direct catre Managerul Departamentului Legal.
    - Verifica documentele primite de la instanta de judecata/alte autoritati sau insitutii publice;
    - Asigura procesarea documentelor si scanarea acestora pentru incarcarea in sistemele informatice ale companiei;
    - Raspunde de acuratetea datelor introduse in aplicatiile informatice ale companiei in scopul mentinerii unor evidente actualizate ale informatiilor despre debitori.

    Alte informatii

    Beneficii:

    - Salariu motivant;
    - Tichete de masa;
    - Abonament medical la clinica privata;
    - Posibilitatea de a lucra intr-o companie dinamica multinationala;
    - Posibilitati reale de dezvoltare profesionala.


    Prin inscrierea la aceasta pozitie va exprimati acordul ca datele dvs cu caracter personal sa fie colectate, prelucrate si stocate de catre Kredyt Inkaso Investments RO . in scopul inscrierii in baza de date, a recrutarii si/sau selectiei pentru pozitia/pozitiile deschise la care ati aplicat in vedere unui post disponibil in cadrul Kredyt Inkaso Investments RO ., realizarea unor rapoarte statistice asupra fortei de munca, precum si autoritatilor publice, in baza legislatiei in vigoare. Aceste informatii vor fi stocate in baza de date a Kredyt Inkaso Investments RO . si pot fi transmise/portate partenerilor, imputerniciti ai operatorului de date cu caracter personal Kredyt Inkaso Investments RO ., societati ce au ca obiect “activitati ale agentiilor de plasare a fortei de munca”, acreditate pe servicii de mediere a muncii.
    Sunteti de acord ca aceste date cu caracter personal sa fie stocate timp de 5 ani, avand dreptul de a solicita accesul la datele dvs cu caracter personal, rectificarea, stergerea, restrictionarea prelucrarii sau portabilitatii acestora printr-o cerere scrisa transmisa pe adresa de email sau prin posta la adresa Str. Invingatorilor nr., cladirea Victory Business Center, etaj, sector, Bucuresti.
    Kredyt Inkaso Investments RO . precum si imputernicitii operatorului de date cu caracter personal Kredyt Inkaso Investments RO ., societati ce au ca obiect “activitati ale agentiilor de plasare a fortei de munca”, acreditate pe servicii de mediere a muncii pot colecta, prelucra si stoca urmatoarele categorii de date cu caracter personal: nume, prenume, CNP, varsta, sex, date de contact (telefon, email, skype, adresa de domiciliu/resedinta), conturi personale si profesionale de pe platforme de socializare, experienta profesionala, ocupatie, venit si/sau asteptari de venit, fotografie, adresa IP, orice alt tip de date care se pot corela pentru a duce la identificarea unei persoane.
    Kredyt Inkaso este operator autorizat de date cu caracter personal cu numarul 27447.
    Sunteti de acord sa participati la procesul de recrutare si selectie (interviuri: fata in fata si/sau prin intermediul altor tehnologii de comunicare, jocuri de rol – daca este cazul, testare psihologica, recomandari de la fostii angajatori etc.) in vederea completarii dosarului de recrutare si selectie care va fi prelucrat si stocat in baza de date a Kredyt Inkaso Investments RO . si/sau imputernicitilor operatorului de date cu caracter personal ai Kredyt Inkaso Investments RO .
    Prin aplicarea la acest anunt de recrutare inteleg si sunt de acord ca datele mele cu caracter personal precum numele, prenumele, imaginea mea, precum si alte date furnizate in CV (adresa, numar de telefon, data de nastere, adresa de email etc.) vor fi colectate de Kredyt Inkaso Investments RO . – operator autorizat de date cu caracter personal cu numarul, in scopul procesului de recrutare.
    Sunt de acord sa particip la procesul de recrutare si selectie (interviuri: fata in fata si/sau prin intermediul altor tehnologii de comunicare, jocuri de rol – daca este cazul, recomandari de la fostii angajati etc. in vederea completarii dosarului de recrutare si selectie care va fi prelucrat si stocat in baza de date a Kredyt Inkaso Investments RO .
    Inteleg ca datele mele cu caracter personal vor fi colectate in conditii de siguranta, pentru a proteja confidentialitatea si vor fi stocate timp de 5 ani si ca imi pot retrage consimtamantul in orice moment. Retragerea consimtamantului nu afecteaza legalitatea procesarii conform consimtamantului inainte de retragerea acestuia.

    Job-uri similare care te-ar putea interesa:

    3000 - 3600 RON NET / luna
    BUCURESTI,

    BUCURESTI,

    Aplica fara CV
    BUCURESTI,

    Vezi job-uri similare (13)