Trainee - Mentenanță Specializată Distrigaz Sud Rețele

Acest job nu mai este activ!

Vezi toate job-urile ENGIE active.


Vezi toate job-urile Trainee - Mentenanță Specializată Distrigaz Sud Rețele active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Inginerie active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Management Trainee active pe Hipo.ro

Angajator: ENGIE
Domeniu:
 • Inginerie
 • Management Trainee
 • Tip job: full-time
  Nivel job: Student/Absolvent
  Orase:
 • BUCURESTI
 • Actualizat la: 25.09.2019


  Despre companie

  Distrigaz Sud Reţele, filială a Grupului ENGIE în România, este cel mai mare distributor de gaze naturale din țara noastră și gestionează o rețea de distribuție de circa 19.100 km în 19 judeţe și în București. Compania a fost înfiinţată în martie 2008 ca urmare a separării activităţii de comercializare de cea de distribuţie și oferă clienților accesul la rețeaua sa de distribuție, investind permanent în dezvoltarea și siguranța acesteia.

  Alte companii care fac parte din Grupul ENGIE din România: ENGIE RomaniaENGIE Servicii, ENGIE Buildings SolutionsBrăila Winds SA și Alizeu EolianDepomureş.

  La nivel mondial, Grupul ENGIE este unul dintre liderii mondiali din domeniul energetic, având activități în peste 70 de țări și aproximativ 153.000 angajați la nivel mondial.


  De ce ENGIE Traineeship Programme?


  În cadrul ENGIE Traineeship Programme căutăm un coleg, la început de carieră, care să se alăture echipei responsabile cu organizarea, coordonarea, planificarea și îndrumarea activității echipelor de intervenție, care au rolul de a asigura un climat de siguranță și securitate.

  Pe toată perioada programului vei fi îndrumat de un mentor, vei pune în practică cunoștințele teoretice și îți vei perfecționa constant abilitățile profesionale și cele personale.
  Gradul de dificultate al task-urilor pe care le vei primi va crește treptat, iar tu vei fi singurul responsabil de cum va arata agenda ta.

  Diversitatea activităților și a oamenilor pe care îi vei întâlni vor transforma fiecare zi într-o experiență valoroasă
  care să pună bazele carierei tale profesionale.  


  Cum știi dacă ești potrivit?

  ENGIE Traineeship Programme se adresează tinerilor în căutarea unui job care să le transforme potențialul în realitate. Ești proaspăt absolvent de facultate/master cu profil tehnic, cu bune abilități de comunicare și pasionat de lucrul în echipă. În plus, ești o persoană dornică de învățare în căutarea unui loc de muncă care presupune deplasare pe teren.

  Atenția la detalii și capacitatea de a planifica sunt două dintre punctele tale forte.

  Dacă te-ai regăsit în descrierea de mai sus, hai să ne cunoaștem!  


  Ca Trainee în cadrul Distrigaz Sud Rețele:
   

  • Vei avea oportunitatea de a-ți construi o carieră în cadrul companiei;
  • Vei fi angajat pe o perioadă de 6 luni, până ne obișnuim unii cu ceilați. Apoi, fie prelungim contractul, fie te alături echipei pe o perioadă nedeterminată;
  • Vei avea acces la programul de formare dedicat comunității de trainees din cadrul grupului ENGIE din România.