Contabil Junior (Contabilitate primara) - zona Baneasa

Angajator: Contexpert
Domeniu:
 • Contabilitate Finante
 • Tip job: full-time
  Nivel job: 0 - 1 an experienta
  Orase:
 • BUCURESTI
 • Actualizat la: 24.03.2019
  Scurta descriere a companiei

  Membra a HLB International, Contexpert este o companie de top din Romania care ofera inca din 1996, servicii de contabilitate, consultanta fiscala, audit, inventariere, salarizare si administrare de personal (locul 5 in topul companiilor de contabilitate din Bucuresti, potrivit CECCAR).

  Creata in 1969, HLB este o retea internationala dinamica de consultanta de business care serveste clienti din peste 130 de tari, cu peste 600 de birouri in lume, 1900 de parteneri si peste 17000 de profesionisti. Membrii HLB si-au construit o reputatie puternica in tarile lor si proiecteaza o identitate globala comuna, promovand expertiza locala cu performanta internationala.

  Contexpert s-a nascut in urma cu 19 ani dintr-o initiativa indrazneata si a devenit o afacere de succes prin dedicatia totala a managementului si a angajatilor sai. In prezent, Contexpert este o companie respectata in mediul de afaceri romanesc, avand un portofoliu de peste 300 de companii nationale si multinationale ce deruleaza afaceri cu cifre de piata semnificative.

  Serviciile de calitate si oamenii sunt cele mai importante resurse pentru companie. S-a investit in ei si s-a creat o structura flexibila de promovare, in care fiecare isi poate gasi calea spre dezvoltarea profesionala. Managementul companiei a ales sa puna pret pe delegarea responsabilitatilor si cresterea continua bazata pe evolutia si specializarea echipei. Drept urmare, fiecare membru din echipa este incurajat sa devina din ce in ce mai bun in ceea ce face si sa reprezinta o sursa de inspiratie pentru cei aflati la inceput de cariera.

  Cerinte

  Esti la inceput de cariera si doresti sa dobandesti abilitati practice in domeniul contabilitatii? Avem o oportuntate potrivita pentru tine, cu detasare la sediul clientului - unul dintre cei mai mari importatori si distribuitori de parfumuri si produse de infrumusetare la nivel local.

  Cerinte:
  - Absolvent ASE (reprezinta un avantaj facultatea de Contabilitate sau Fiscalitate)
  - Cunostinte de operare PC (Excel,Word, Outlook)
  - Cunostinte de limba engleza la nivel mediu
  - Atentie la detalii
  - Abilitatea de a lucra cu termene limita
  - Seriozitate si perseverenta
  - Abilitati bune de comunicare si lucru in echipa

  Responsabilitati

  Responsabilitati:
  - Inregistrarea documentelor contabile in soft-ul de contabilitate
  - Intocmirea si inregistrarea situatiilor analitice
  - Verificarea corectitudinii documentelor primare si /sau a lucrarilor de contabilitate intocmite conform legislatiei in vigoare;

  Alte informatii

  Ce iti oferim?
  - Cursuri profesionale interne lunare (spete de fiscalitate, spete din Codul Fiscal, actualizari legislative etc)
  - Evenimente corporate (teambuilding-uri, petreceri cu diferite ocazii)
  - Decont de transport