Electromecanic

Acest job nu mai este activ!

Vezi toate job-urile ZENTIVA active.


Vezi toate job-urile Electromecanic active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Inginerie active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Productie active pe Hipo.ro

Angajator: ZENTIVA
Domeniu:
 • Inginerie
 • Productie
 • Tip job: full-time
  Nivel job: 1 - 5 ani experienta
  Orase:
 • BUCURESTI
 • Actualizat la: 30.05.2019
  Scurta descriere a companiei

  Zentiva,compania de medicamente generice, ocupă locul 4 în Europa de Est, având o poziție de lider în Cehia, Slovacia și România, în vreme ce în Europa de Vest ocupă locul 6.

  Zentiva urmareste sa creasca accesul la medicamente de inalta calitate la pret accesibil, pentru cat mai multi oameni din cat mai multe tari.
  Portofoliul de produse al companiei acopera o gama larga de arii terapeutice, concentrandu-se asupra bolilor cardiovasculare, afectiunilor inflamatorii, durerii, infectiilor si bolilor sistemului nervos central, precum si asupra bolilor gastrointestinale si urologice.

  Cerinte

  Absolvent liceu / scoala profesionala cu profil tehnic
  - Experienta minima 1 an in pozitia de operator tehnician;
  - Rezistenta la lucrul sub presiune;
  - Rationament numeric, atentie la detalii, adaptabilitate, rigurozitate, gandire tehnica

  Responsabilitati

  Executa operatii de demontare / montare set format si intretinere preventiva / predictiva de la toate echipamentele din productie conform instructiunilor de lucru si a procedurilor in vigoare.
  - Verifica zilnic masinile si instalatiile si remediaza de urgenta toate deficientele mecanice / electronice semnalate de catre operatori.
  - Inregistreaza interventiile la care a participat in istoricul utilajului / raport de tura - Inregistreaza in timp real piesele / componentele necesare din productie in fisele de centralizare/ monitorizare piese din magazia locala si informeaza superiorului direct asupra stocului de piese.