Trade Marketing Specialist

Acest job nu mai este activ!

Vezi toate job-urile EXCON CONSULTANTA active.


Vezi toate job-urile Trade Marketing Specialist active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Marketing active pe Hipo.ro

Angajator: EXCON CONSULTANTA
Domeniu:
 • Marketing
 • Tip job: full-time
  Nivel job: 0 - 1 an experienta
  Orase:
 • BUCURESTI
 • Actualizat la: 10.04.2019
  Scurta descriere a companiei

  Infiintata in anul 2004, EXCON CONSULTANTA este o companie de consultanta in resurse umane, specializata in activitati de recrutare si selectie de personal.

  Activitatea desfasurata de EXCON CONSULTANTA porneste de la rolul strategic al resurselor umane in organizatii si de la necesitatea fiecaruia dintre noi de a reusi sa faca fata provocarilor lansate de piata muncii din Romania.

  Metodele si tehnicile de selectie folosite de specialistii firmei sunt diferite, in functie de natura posturilor pentru care se efectueaza selectia, precum si de cerintele de ordin psiho-profesional necesare candidatilor pentru a se putea inscrie intr-un anumit tipar specific unei organizatii.

  OBIECTIVUL EXCON CONSULTANTA este identificarea celei mai potrivite persoane pentru postul oferit, astfel incat serviciile oferite se adreseaza atat angajatorilor, cat si persoanelor aflate in cautarea unui loc de munca (absolventi ai unor institutii de invatamant superior cu sau fara experienta, precum si absolventi de studii medii cu diverse calificari).

  In plus, activitatea de recrutare si selectie vizeaza intr-un procent insemnat tineri absolventi, oferind acestora sansa de a ocupa locuri de munca ce ofera conditii atractive de desfasurare a activitatii, pachete salariale motivante, precum si posibilitatea formarii profesionale la inceput de cariera.

  Cerinte

  - Studii superioare finalizate;
  - Permis de conducere;
  - Atentie sporita la detalii;
  - Initiativa si flexibilitate;
  - Creativitate.

  Responsabilitati

  - Te vei ocupa de definirea standardelor de executie, coordonarea dezvoltarii si implementarii calendarului de activitati promotionale;
  - Vei coordona si centraliza necesarul de materiale de la echipa de vanzari;
  - Vei dezvolta si urmari bugetele de cheltuieli destinate activitatilor din piata de Modern Trade;
  - Vei monitoriza nevoile si cerintele clientilor la punctul de vanzare si vei implementa un sistem pentru satisfacerea acestora;
  - Vei propune idei/planuri noi de modificare a structurii de mercantizare in functie de zona, concurenta, cerintele clientilor, tendintele pietei si particularitati;
  - Vei analiza eficienta si impactul proiectelor si realizeaza raportari specifice.

  Alte informatii

  Beneficiezi de un salariu motivant la care se adauga alte beneficii oferite de compania angajatoare.
  Daca ti-am trezit interesul si doresti sa afli mai multe detalii, asteptam cu interes candidatura ta pentru a o analiza.
  Iti dorim mult succes!