Angajam personal - magazin nou Piata Trapezului (sector 3)

Angajator: Mega Image
Domeniu:
 • Vanzari
 • Tip job: full-time
  Nivel job: 0 - 1 an experienta
  Orase:
 • BUCURESTI
 • Actualizat la: 20.03.2019

  Candidatul ideal

  Iti oferim oportunitati de invatare si crestere profesionala, la un pas de casa ta
  Alatura-te noua pe unul dintre posturile disponibile: LUCRATOR COMERCIAL, CASIER, VANZATOR MEZELURI/PANIFICATIE, SEF DEPARTAMENT

  - Studii medii
  - Abilitati de comunicare
  - Seriozitate in indeplinirea sarcinilor
  - Atentie la detalii
  - Rezistenta la efort fizic
  - Disponibilitate de a lucra in program 2 ture (8h/zi);

  Descrierea jobului

  Obiectivele tale:
  • sa indeplinesti corect sarcinile specifice fiecarui post;
  • sa cunosti si sa promovezi produsele marca proprie;
  • sa dai dovada de amabilitate si promptitudine in relatia cu clientii;
  • sa contribui la asigurarea unei imagini placute a magazinului;
  • sa oferi suport colegilor, atunci cand este necesar;
  • sa asiguri ordinea si curatenia spatiului tau de lucru.

  Beneficii:
  • salariu atractiv + sporuri si bonuri de masa;
  • posibilitati reale de dezvoltare a carierei;
  • contract individual de munca pe perioada nedeterminata.

  Descrierea companiei

  MEGA IMAGE este un lanţ de supermarket-uri cu o puternică prezenţă atât la nivel internaţional, cât şi la nivel naţional. Făcând parte din Ahold Delhaize GroupMEGA IMAGE este o companie dinamică ce se află în plin proces de expansiune. Pentru mai multe informaţii, vă invităm să vizitaţi website-urile noastre: www.aholddelhaize.com , www.mega-image.ro.

  Anul acesta, prin fuziunea care a avut loc, grupul Ahold Delhaize a devenit lider pe segmentul de supermarket şi comert online printr-o reţea de 22 de mărci locale lideri de piață și 6.500 de magazine în 11 țări. Împreună, aceste mărci implică peste 375.000 de asociați în 6.500 de băcănii și magazine de specialitate și includ cel mai mare retailer online din Benelux și cele mai importante băcănii din Benelux și Statele Unite. Mărcile Ahold Delhaize sunt în topul retail-ului sustenabil, care susține responsabil sursele de producție și comunitățile locale și ajută consumatorii să facă cele mai sănătoase alegeri. MEGA IMAGE, acum parte integrantă a grupului Ahold Delhaize, este prezentă pe piaţa din România din anul 1995, dezvoltându-se continuu pentru a oferi servicii de calitate clienţilor şi colaboratorilor săi. Suntem în permanentă legătura cu colegii noştri din cadrul grupului. Învăţăm, cultivăm talente şi inovam. Împărtăşim un set comun de valori, care ne fac să devenim mai puternici atât în echipă, cât şi individual. Aceste valori reprezintă fundamentul comportamentului nostru şi cheia succesului nostru.

  MEGA IMAGE este o companie mereu în căutare de talente. Funcţiile din sediul MEGA IMAGE sunt create pentru a oferi suport magazinelor prin asigurarea coerenţei strategice şi prin facilitarea execuţiei propriu-zise. Retailul îţi oferă mereu şansa de a te dezvolta într-un mediu dinamic, unde umorul este binevenit şi munca în echipă este preţuită întotdeauna. Alăturându-te centrului de suport la MEGA IMAGE, vei avea oportunitatea de a lucra într-o organizaţie multinaţională, flexibilă, dinamică, responsabilă din punct de vedere social, care încurajează iniţiativele şi dezvoltarea personală a angajaţilor săi. De asemnea, vei avea multe oportunităţi pentru a învăţa şi a te conecta cu colegii tăi din întreaga lume.

  Crezi că aceasta este organizaţia care ŢI se potriveşte? Atunci alătură-te ACUM echipei MEGA IMAGE! Te rugam să trimiţi aplicaţia ta la: recrutare@mega-image.ro sau să aplici online pe: www.mega-image.ro Îţi mulţumim!