Information Security Analyst-2 year contract

Acest job nu mai este activ!

Vezi toate job-urile PPC Energy Services active.


Vezi toate job-urile Information Security Analyst-2 year contract active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in IT Software active pe Hipo.ro

Angajator: PPC Energy Services
Domeniu:
  • IT Software
  • Tip job: full-time
    Nivel job: 1 - 5 ani experienta
    Orase:
  • BUCURESTI
  • Actualizat la: 02.06.2019
    Remote work: On-site
    Scurta descriere a companiei

    PPC este liderul pieței de energie în Europa de Sud-Est. Produce, distribuie și furnizează energie electrică, precum și produse și servicii energetice avansate în Grecia, România și Macedonia de Nord.

    Cerinte

    Absolvent Studii Superioare
    Calificari în securitate IT/tehnice
    Experienţă de lucru în proiecte la nivel naţional/ internaţional pe domeniul securitatii IT
    Cunoasterea protocoalelor, architecturilor si standardelor de securitate IT
    Cunoştinte solide în utilizarea aplicaţiilor Microsoft Office (Excel, PowerPoint, Word,Access, Outlook, solutii de control al aplicatiilor)
    Cunoaşterea instrumentelor de baza care ajută la evaluarea, măsurarea şi monitorizarea riscurilor de securitate (baze de date, sisteme şi statistică)
    Capacitate de acţiona şi lucra în condiţii de presiune
    Abilitatea de a lucra in echipa.Spirit de inovaţie

    Responsabilitati

    Activitati specifice de menţinere a sistemulelor integrat de control access al securitatii fizice în conformitate cu linilile directoare şi politicile de securitate Enel în vigoare, cu scopul minimizării posibilelor daune privind accesul neautorizat.
    Gestioneaza procesele de introducere a datelor angajatilor si partenerilor externi in aplicatiile de gestiune a controlului access.
    Gestioneaza procesele privind emiterea, re-emiterea, inlocuirea, retragerea si distrugerea cardurilor de acces nominale ale angajatilor si colaboratorilor companiilor din grupul Enel Romania.
    Gestioneaza procesul privind distribuirea si inlocuirea cardurilor de acces / legitimatiilor angajatilor companiilor din grupul Enel si al colaboratorilor externi.
    Verifica,analizeaza si raporteaza alertele privind accesul neautorizat si tentativele de acces neautorizat in zonele cu acces restrictionat.
    Verifica,analizeza si raporteaza alertele privind disfunctionalitatile infrastructurii de control acces din sediile Enel.
    Gestioneaza primul nivel de analiza a evenimentelor si alertelor de securitate a informatiei generate de platformele informatice de monitorizare ale securitatii informatice.
    La cererea Ofiterului de securitate a informatiei, ofera suport logistic si informatic in investigatiile aflate in desfasurare privind securitatea informatiei, scurgerilor intentionate sau accidentale de informatii, precum si in alte investigatii privind securitatea informatiei.
    La cererea Ofiterului de securitate a informatiei, ofera suport in realizarea materialelor si sesiunilor (on-site si on-line) de instruire privind masurile de securitate a informatiei, bunele practici in domeniu precum si a proiectelor si proceselor privind protectia informatiilor sensibile din cadrul Enel.

    Alte informatii

    Te asteptam sa aplici acum!

    Va informam ca toate aplicatiile primite vor fi tratate cu confidentialitate. Doar candidatii selectati vor fi contactati pentru un interviu, restul de aplicatii fiind pastrate in baza de date Enel pentru oportunitati viitoare pe o perioada de 3 ani.

    Aplicand la acest anunt va exprimati acordul ca datele dvs. sa fie transmise si procesate de catre PPC Energy Services. Consultati Politica de procesare a datelor personale a PPC Energy Services >>

    Job-uri similare care te-ar putea interesa:

    Aplica fara CV
    BUCURESTI,

    Aplica fara CV
    Hybrid

    Hybrid

    Vezi job-uri similare (515)