Lucrător comercial Hornbach Bucureşti/Timişoara

Acest job nu mai este activ!

Vezi toate job-urile Hornbach active.


Vezi toate job-urile Lucrător comercial Hornbach Bucureşti/Timişoara active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Vanzari active pe Hipo.ro

Angajator: Hornbach
Domeniu:
  • Vanzari
  • Tip job: full-time
    Nivel job: 0 - 1 an experienta
    Orase:
  • BUCURESTI
  • Timisoara
  • Actualizat la: 13.04.2020
    Remote work: On-site

    HORNBACH se află în topul magazinelor de materiale de construcţii şi grădinărit cu o cifră de afaceri de aproximativ 4 miliarde euro/an, cu o reţea de peste 155 de magazine şi peste 20000 de angajaţi. Momentan este prezent în 9 ţări europene. HORNBACH este o afacere de familie, independentă, listată la bursă, aflată deja la a 6-a generaţie Astăzi compania germană operează unul dintre primele cinci lanţuri de magazine de materiale de construcţii şi grădinărit din Europa.

    În spatele succesului HORNBACH se află angajaţii noştri, conduşi de către o echipă de management experimentată. Angajații noştri reprezintă succesul companiei. Compania noastră se dezvoltă an de an şi creează astfel permanent locuri de muncă noi şi de durată. Din acest motiv, modalitatea de cooperare este similară celei specifice unei mari familii. Tinerii lucrează alături de cei în vârstă, cei experimentaţi alături de cei în curs de instruire, uniţi prin loialitate, umanitate şi încredere. Dreptul de a greşi este un lucru firesc, asemenea dreptului de a beneficia de perspective profesionale.

    Peste 140 de ani de istorie dovedesc succesul HORNBACH!

    Lucrător comercial

    Sarcinile dumneavoastră:

    Consiliere, entuziasmare, vânzare! Vă desfășurați activitatea sub acest motto și facilitați clienților noștri o experiență de cumpărare deosebită la HORNBACH.

    Clientul se află în centrul atenției! Clienții noștri se bucură de pasiunea și de cunoștințele dumneavoastră de specialitate. Niciun proiect nu este prea mare, nicio solicitare prea dificilă. Vă implicați în proiectele clienților alături de aceștia - de la planificare, până la realizare - ca și cum ar fi ale dumneavoastră.

    Consilierea are la bază cunoștințe de specialitate! În calitate de profesionist în consiliere apelați la întreaga paletă de instrumente de vânzare, de la lucrul direct la raft, la prezentări de sortiment și până la magazinul online.

    Păstrăm ordinea și jumătate din muncă este deja făcută! Clienții simt presiune doar atunci când lucrează la proiectele lor. Dumneavoastră îi susțineți cu toate celelalte aspecte la căutarea materialelor potrivite disponibile la raft.

    Calificările dumneavoastră:

    O bază solidă! Fie că sunteți la început de carieră, fie că aveți deja experiență profesională în vânzare sau în consiliere, putem crea împreună o bază solidă.

    Pasiunea vă motivează acțiunile! Proiectul dumneavoastră personal este consilierea clienților noștri. Convingeți prin deschidere și firea dumneavoastră comunicativă și nu faceți diferențe între client profi sau meșter pasionat. Cu o porție sănătoasă de pasiune și implicare știți să comunicați în mod corespunzător cu toți clienții.

    Sfaturi & indicii din partea profesionistului ce fac diferența! Cunoștințele dumneavoastră de specialitate fac din proiectele clienților opere de artă. Utilizați instrumentele de vânzare puse la dispoziție în mod profesional și individual, în funcție de situația clientului.

    Implicare şi devotament! Ne putem baza pe dumneavoastră?

    Atunci bine ați venit în „familia HORNBACH”!

    În echipa noastră cu peste 20000 de colegi există întotdeauna loc pentru idei noi și oameni talentați, care doresc să transforme viitorul lor profesional într-un proiect de succes.

    Ne bucurăm să primim candidatura dumneavoastră.

    Job-uri similare care te-ar putea interesa:

    Timisoara,

    Timisoara,

    Timisoara,

    Vezi job-uri similare (48)