Ultimele zile in care poti aplica la SkillShopul: Inovatie in banking, Angajatori de TOP Bucurest

Acest job nu mai este activ!

Vezi toate anunturile BCR active.


Vezi toate anunturile Ultimele zile in care poti aplica la SkillShopul: Inovatie in banking, Angajatori de TOP Bucurest active pe Hipo.ro

Vezi toate anunturile in Banci active pe Hipo.ro

Vezi toate anunturile in Contabilitate Finante active pe Hipo.ro

Vezi toate anunturile in Marketing active pe Hipo.ro

Companie: BCR
Domeniu:
 • Banci
 • Contabilitate Finante
 • Marketing
 • Tip anunt: eveniment
  Nivel anunt: Student/Absolvent
  Orase:
 • BUCURESTI
 • Ilfov
 • Actualizat la: 05.04.2019  Aduna piesele care iti mai lipsesc pentru conturarea puzzle-ului carierei tale! 

  Banca Comerciala Româna (BCR), membra a Erste Group, este cel mai important grup financiar din România, incluzând operatiunile de banca universala (retail, corporate & investment banking, trezorerie şi pieţe de capital), precum şi societatile de profil de pe piata leasingului, pensiilor private si a bancilor de locuinte. 


   
  Inovatie in banking


  Mobile apps, team work, UX testing, design thinking, rapid prototyping, joy & energy! Vino sa afli de la echipa BCR cum se face inovatia in banking

  Speakers:

  Alexandra Radulescu: Manager Produs Senior - 
  “M-am nascut in 1989, am copilarit la tara si m-am mutat in Bucuresti in cautarea unei lumi noi. In BCR am descoperit bankingul si, cel mai important, ca valoarea unei companii sta in spiritul oamenilor sai. Dupa 8 ani de banking, pot spune ca viitorul este aici intr-un fel neasteptat, cu totul diferit fata de ce stim si, cu o minte curioasa, il poti desena chiar tu. Fun facts: imi place sa dansez salsa, fac asta cu pasiune de 5 ani, imi mai place sa calatoresc si sa aduc bucurie oamenilor din jurul meu.”

  Sinziana Sandu: Manager Integrare Business - “Am inceput sa lucrez in banking inca din facultate, iar acum sunt Project Manager in Retail Banking. Sunt o persoana plina de energie, imi place sa invat lucruri noi si sa le aplic la job. Cred mult in forta entuziasmului si am grija sa il mentin J ! Sunt atenta la noutatile din zona digitalizarii si a noilor moduri de lucru. Fun facts: imi place sa citesc si provocarea mea curenta e sa invat franceza la nivel avansat.”

  Irina Gheorghe: Supervizor - “Exista 2 moduri de a trai viata: unul de a crede ca nu exista miracole, altul de a crede ca totul e un miracol” (Albert Einstein), este unul din mottourile care m-a inspirat in ultimii ani. Lucrez in banking de cand am absolvit facultatea si pe parcursul anilor am invatat ca miracolele se intampla cu ajutorul oamenilor, fie ca vorbim de lucruri mai pragmatice precum rapoartele excel si analiza trendurilor pietei, fie ca vorbim de lucruri inovative precum designul si dezvoltarea unor aplicatii de mobile banking.”
   
   


  Profilul candidatului: studenti cu background tehnic/economic, in anii de licenta sau la master si care au ca principale interese banking-ul si tot ceea ce tine de digital & new tech.
   
  Vineri, 5 aprilie, 10:30 - 11:15, sala A
  • Participarea este gratuita;
  • Exista un numar limitat de 30 de participanti;
  • Fiecare SkillShop dureaza 45 de minute;
  • Poti sa iti rezervi un loc pana pe 4 aprilie;
  • Doar candidatii care indeplinesc conditiile companiei vor primi un mail de confirmare;
  • Poti sa participi la unul, sau la mai multe SkillShop-uri , daca acestea nu se suprapun.

  *Prin inscrierea la acest eveniment, esti de acord ca datele tale personale sa fie folosite de Catalyst Solutions pentru a-ti permite participarea la eveniment (prin inscriere, confirmare, inregistrare la eveniment). De asemenea, intelegi si accepti termenii si conditiile Hipo.ro.