Inginer Vanzari

Acest job nu mai este activ!

Vezi toate job-urile Adecco Romania active.


Vezi toate job-urile Inginer Vanzari active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Vanzari active pe Hipo.ro

Angajator: Adecco Romania
Domeniu:
 • Vanzari
 • Tip job: full-time
  Nivel job: 0 - 1 an experienta
  Orase:
 • Timisoara
 • Actualizat la: 19.03.2019
  Scurta descriere a companiei

  Credem in tine!

  Construirea unei cariere durabile este un proces continuu in care ai nevoie de motivatie, un plan de actiune, flexibilitate si disciplina. Succesul inseamna cunoasterea calitatilor personale si increderea in acestea. Descopera Adecco si vino sa desenam calea in cariera impreuna.

  Cine este Adecco?

  Adecco Romania este parte a The Adecco Group, lider local si mondial in furnizarea de servicii de resurse umane. Cu peste 33.000 de angajati full time si aproximativ 5.100 de sucursale, Adecco este prezent in peste 60 de tari si teritorii. În Romania, compania gestionează peste 8.000 de persoane plasate, are o baza de date cu peste 500.000 de candidaţi şi deserveste zilnic peste 600 de clienţi, toate acestea prin intermediul colegilor din cele 15 sucursale raspandite in intreaga tara.

  Misiunea noastra este sa oferim oamenilor oportunități de angajare în orice etapă a carierei profesionale, iar companiilor, talentele de care au nevoie. Consultantii nostri sunt entuziasti si pasionati, sunt profesionisti specializati in domenii si industrii multiple, au experienta si capacitatea de a-ti intelege dorintele si planurile de cariera si de a gasi job-ul potrivit pentru tine.

  Noi si voi, suntem Adecco.

  Daca nu ai gasit un rol potrivit experientei tale, dar vrei sa fii la curent cu job-urile din piata, viziteaza website-ul www.adecco.ro, sectiunea RESURSE, unde iti poti inregistra CV-ul în baza de date Adecco. Ai vrea ca totul sa fie mai rapid si mai simplu de atat? Atunci descărca aplicația Adecco Jobs valabilă în AppStore și GooglePlay si fii la curent cu noile job-uri.
  Toate datele și CV-urile sunt tratate cu confidențialitate si vor fi luate în considerare în proiectele ce corespund experienței tale profesionale.

  Adecco se angajeaza sa va protejeze si sa va respecte dreptul la intimitate si la protectia datelor dvs. cu caracter personal. Detalii despre prelucrarea datelor dvs. de catre Adecco puteti gasi pe www.adecco.ro.

  Cerinte

  Studii universitare cu profil tehnic ( mecanica/electrotehnica )
  Experienta in vanzarea de echipamente industriale sau in industria farmaceutica constituie un avantaj
  Disponibilitate catre deplasari
  Permis de conducere Cat. B
  Limba engleza la nivel avansat
  Excelente abilitati de comunicare, relationare, organizare

  Responsabilitati

  Elaborarea strategiei şi a politici de vanzari a produsului/produselor/serviciilor specifice.
  Coordonarea activităţii, pentru atingerea şi depășirea targetului anual stabilit de către companie.
  Urmăreşte permanent activitatea concurenţei
  Propune şi implementează metode de reducere a costurilor
  Participarea la realizarea studiilor de marketing şi a previziunilor de vânzări pentru segmentele de clienţi sau produsele solicitate de către Directorul de vânzări.
  Contactarea clienţilor şi cumpărătorilor, prin deplasare la sediul lor, sau telefonic.
  Întocmirea ofertelor tehnico-economice conform liniilor directoare ale firmei, a programului ERP-Pluriva, a listelor de preţuri şi prezentarea lor Directorului de departament.
  Întocmirea contractelor de vânzare şi prezentarea contractelor conducerii companiei spre avizare.
  Urmărirea derulării contractelor până la realizarea lor integrală, respectiv până la achitarea facturilor.
  Participarea la organizarea de acţiuni publicitare zonale: simpozioane, seminarii, participări la expoziţii etc.
  Întocmirea şi actualizarea evidenţei clienţilor în mod organizat ( fişa clientului în format electronic, lista cu potenţiali clienţi), informarea în regim prioritar asupra procedurilor de lucru implementate în companie conform Sistemelor de Management Integrat al Calităţii şi însuşirea acestora, conceperea şi redactarea tuturor documentelor interne şi externe.
  Raportarea scrisă asupra activităţii, în format electronic.
  Întocmirea deconturilor de deplasare
  Obligativitatea de a participa la şedinţele de raportare lunare