Tehnician de Asigurare a Calității

Acest job nu mai este activ!

Vezi toate job-urile Coca-Cola HBC Romania active.


Vezi toate job-urile Tehnician de Asigurare a Calității active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Chimie - Petrochimie active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Controlul calitatii active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Productie active pe Hipo.ro

Angajator: Coca-Cola HBC Romania
Domeniu:
  • Chimie - Petrochimie
  • Controlul calitatii
  • Productie
  • Tip job: full-time
    Nivel job: Student/Absolvent
    Orase:
  • Timisoara
  • Actualizat la: 20.05.2019

    Quality Assurance Technician

    Responsabilitati:

    Preleveaza probele si se ocupa de efectuarea analizelor si testelor specifice pe parcursul intregului proces tehnologic de preparare a bauturilor racoritoare, conform programelor, procedurilor si instructiunilor de lucru inscrise in Manualul Sistemului Calitate-Mediu-Siguranta Muncii si Manual Laborator

    Porneste linia si stabileste regimulu normal de functionare a liniei pentru incadrarea produsului in standardele Companiei

    Izoleaza, identifica si analizeaza produsul si materialele neconforme si produsul potential nesigur

    Recolteaza probele microbiologice la cererea microbiologilor

    Intocmeste rapoartele coret, complet si la timp cu toate datele tehnice/operationale referitoare la zona sa de deservire, conform frecventei stabilite

    Inregistreaza datele in rapoartele specifice

    Prepara si standardizeaza solutiile de laborator

    Intretinerea si verificarea/calibrarea aparaturii de laborator si a echipamentului tehnic din dotare

    Calibreaza si verifica aparatele din laborator

    Efectueaza receptia calitativa a produsului primit de la alte fabrici

    Efectueaza receptia materiilor prime si materialelor

    Colecteaza contraprobele si se ocupa de pastrarea lor

    Asigura controlul materiilor prime, materiale ce intra in procesul de fabricate, ambalaje si calitate marcaje pe ambalaj aplica masuri corective atunci cand testele de calitate a produselor, ambalajelor si ingredientilor sunt necorespunzatoare

    Cerinte:

    Studii superioare (chimie/ industrie alimentara/ biochimie/ biologie)

    Cunostinte tehnice de specialitate (chimie, biochimie, microbiologie)

    Cunoasterea proceselor tehnologice specifice (tratarea apei, prepararea siropurilor: imbuteliere etc.)

    Orientare spre obtinere de rezultate

    Orientare catre calitate