Relationship Manager IMM Micro

Acest job nu mai este activ!

Vezi toate job-urile Raiffeisen Bank active.


Vezi toate job-urile Relationship Manager IMM Micro active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Banci active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Vanzari active pe Hipo.ro

Angajator: Raiffeisen Bank
Domeniu:
 • Banci
 • Vanzari
 • Tip job: full-time
  Nivel job: 1 - 5 ani experienta
  Orase:
 • Arad
 • Oradea
 • Timisoara
 • Actualizat la: 15.05.2019
  Scurta descriere a companiei

  Raiffeisen Bank este o banca universala, oferind o gama completa de produse si servicii de cea mai buna calitate.


  Daca esti la inceput de cariera te invitam sa faci primul pas, cu un stagiu de practica sau un program de internship, sau identifica locul de munca ideal pentru tine si alatura-te echipei Raiffeisen Bank!

  Totodata daca esti un profesionist cu experienta, la Raiffeisen Bank iti oferim permanent oportunitatile pentru a iti dezvolta constant competentele si a atinge urmatorul nivel.

  Cerinte

  Candidatul ideal

  Te asteptam cu drag la noi daca:
  Esti absolvent de studii superioare si detii cunostinte de contabilitate;
  Ai experienta de minim 2 ani in vanzarea de servicii si produse bancare;
  Stii sa dezvolti si sa mentii relatii de parteneriat cu clientii, oferind atentie specificului activitatii lor si adoptand un stil de vanzare consultativ;
  Iti place sa fii la curent cu noutatile din piata, te intereseaza sa cunosti specificul segmentului IMM si iti este usor sa analizezi si sa identifici perspective noi de business in diverse industrii.

  Responsabilitati

  Descrierea jobului

  Alatura-te echipei noastre pe pozitia de Responsabil Clientela IMM Micro! In acest rol, esti implicat in activitati care genereaza noi perspective de business si ai ca principala responsabilitate extinderea portofoliului de clienti IMM; Dezvolti si aplici noi strategii de vanzare, adaptate segmentului IMM, prin identificarea potentialului din zona alocata si oferirea de solutii si consultanta financiara clientilor; Aplici campaniile si programele dezvoltate pentru clientii din acest segment, adaptandu-le specificului fiecarei companii; Pastrezi legatura cu clientii alocati si identificati in vederea dezvoltarii de parteneriate pe termen lung.

  Alte informatii

  Descrierea companiei

  Cine suntem? Suntem unul dintre jucătorii de top de pe piata locala bancara, preocupat de dezvoltarea si adaptarea continua a produselor si serviciilor oferite celor peste 2 milioane de clienti activi din segmentele de retail si coporate. Atentia catre clientii nostri si calitatea serviciilor oferite au fost recompensate cu 4 distinctii internationale pentru "Cea mai bună bancă din România" (2013). Noi, cei din Raiffeisen Bank, suntem specialisti cu experienta, motivați, creativi și ambitiosi; ne bucuram sa avem ca valori commune integritatea, pasiunea, respectul, invatarea si colaborarea si sa lucram intr-un mediu in care putem creste profesional si personal.

  Aplicand la acest anunt va exprimati acordul ca datele dvs. sa fie transmise si procesate de catre Raiffeisen Bank. Consultati Politica de procesare a datelor personale a Raiffeisen Bank >>