Team Leader SAP

Angajator: VEO Worldwide Services
Domeniu:
 • Inginerie
 • IT Hardware
 • IT Software
 • Tip job: full-time
  Nivel job: 1 - 5 ani experienta
  Orase:
 • BUCURESTI
 • Actualizat la: 19.07.2019
  Scurta descriere a companiei

  Suntem o companie specializată în oferirea de servicii B2B, acoperind o arie largă de domenii în care activează clienţii noştri internaţionali: Comercial, Financiar-Contabil, Resurse Umane, Logistică și Transport, Support și Dezvoltare IT. 

  Ce îţi propunem ? Provocări, zi de zi! Provocarea de a te adapta unei companii care crește anual cu peste 80%, provocarea de a fi într-o permanentă competiție cu tine însuți, provocarea de a lua proiecte de la 0 și de a le da un sens!

  Îți încurajăm spiritul antreprenorial, creativitatea și ideile originale. Îți oferim posibilități de dezvoltare a carierei, training-uri la nivel internaţional care să te ajute să devii un profesionist din ce în ce mai bun, dar și sprijin personal, solidaritate în momentele dificile.

  Dacă îţi doreşti un angajament pe termen lung, iar provocările nu te sperie, ci sunt impulsul care te împinge spre birou zâmbind, te invităm să ne cunoaștem și să vorbim despre cariera ta!


  Cerinte

  O nouă provocare este deschisă în cadrul echipei noastre IT unde căutăm un Team Leader capabil să gestioneze echipa SAP România (taskuri/proiecte, ”people management”, precum și partea aplicativă SAP) pentru a răspunde solicitărilor diverse venite din partea utilizatorilor.  Pentru a face parte din echipa noastră este esențial să ai:  Cunoștințe de SAP atât la nivel funcțional cât și pe partea de dezvoltare;
  Experiență în proiecte de dezvoltare/implementare SAP (constituie un avantaj);
  Cunoștințe de limba engleză la nivel conversațional (limba franceză reprezintă un plus);
  Experiența în coordonarea unei echipe (constituie un avantaj);
  Experiență în utilizare de instrumente și aplicații pentru Managementul proiectelor;
  Capacitatea de analiză de procese;
  Disponibilitate pentru deplasări ocazionale.  Pe scurt, căutăm o persoană ce ar trebui să devină o parte importantă a echipei noastre și să contribuie semnificativ la succesul echipei și al grupului.

  Responsabilitati

  O abordare transparentă, bazată pe merite, îți va deschide calea pentru un progres în VEO și îți va oferi instrumentele de care ai nevoie pentru a-ți modela viitorul.  Ești dispus/ă să lucrezi pe proiecte internaționale? Atunci ne asteptăm să:  - Răspunzi solicitărilor funcționale ale utilizatorilor și să oferi soluții informatice adecvate;
  - Asiguri suport și formare utilizatorilor aplicației SAP;
  - Dezvolți  funcționalități specifice, pilotezi și/sau coordonezi proiecte informatice;
  - Estimezi necesarul de dezvoltare, repartizezi și prioritizezi;
  - Realizezi managementul echipei în scopul dezvoltării competențelor profesionale;
  - Urmăreşti activitatea departamentului în vederea efectuării reportingului către Direcția Informatică și implementezi eventuale acțiuni corective.

  Alte informatii

  Vino în echipa noastră și vei beneficia de:


  Pachet salarial atractiv (salariul fix + un sistem de Beneficii);
  Oportunități reale și rapide de dezvoltare în carieră;
  Un mediu de lucru dinamic, multicultural.