Jr. Business Analyst – Departament Corporate @ BRD - GSG

Acest job nu mai este activ!

Vezi toate job-urile BRD - Groupe Société Générale active.


Vezi toate job-urile Jr. Business Analyst – Departament Corporate @ BRD - GSG active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Internship active pe Hipo.ro

Angajator: BRD - Groupe Société Générale
Domeniu:
 • Internship
 • Tip job: part-time
  Nivel job: Student/Absolvent
  Orase:
 • BUCURESTI
 • Actualizat la: 15.03.2019
  Scurta descriere a companiei

  BRD face parte din Grupul Société Générale, unul dintre cele mai mari grupuri europene de servicii financiare. Grupul are 148 000 de angajati in 76 de tari si 32 de milioane de clienti in intreaga lume.

  Valorile prin care ne-am dobandit soliditatea si pe care ne-am cosntruit brandul sunt:
  - jucatori de echipa: toti cei aproximativ 8.800 de angajati functionam ca un tot, ne sprijinim inititativele si colaboram eficient. Doar asa, putem sa crestem gradul de satisfactie al celor 2,3 milioane de clienti pe care ii avem.
  - inovativi: zi de zi interactionam cu clientii nostri ca sa aflam cum prefera sa-si faca operatiunile sau cum planurile lor pot prinde viata cu ajutorul nostru. Drept urmare, avem grija ca oferta comerciala sa raspunde cat mai bine nevoilor si comportamentelor lor.
  - adaptabili: avem forta necesara pentru a demonstra ca ne putem adapta si chiar reusi cu succes intr-un mediu de multe dificil, cu rigori si riscuri in permanenta schimbare. Ne intelegem meseria si o practicam cu responsabilitate.
  - profesionisti: suntem diversi din punct de vedere al talentelor, al cunostintelor si al abilitatilor, ne prefectionam permanent si cautam sa ne respectam intotdeauna responsabilitatile fata de echipa in care lucram si clientii pe care ii servim.

  Pe scurt:

  - 4 valori ce ne ghideaza la nivel de grup: responsabilitate, angajament, inovare, spirit de echipa.
  - 7 competente unice pentru toti salariatii Grupului: orientare spre rezultate, orietare spre client, cooperare, dezvoltarea capitalului uman, deschidere spre schimbare, managementul echipei, contributie la strategie.

  Cerinte

  Excel nivel avansat, Visual Basic

  Responsabilitati

  - Asiguri support si contribui la conceperea, implementarea si monitorizarea principalilor indicatori de activitate si performanta (KPIs si KRIs) in aria Corporate, pentru toate nivelele de raportare;
  - Lucrezi cu baze largi de date interne si externe; le prelucreazi si le puni la dispozitia celorlate departamente din cadrul Polului Corporate;
  - Contribuie la realizarea analizelor de piata necesare segmentului Corporate, prin extragerea informatiilor grupate in functie de necesitati din diverse baze de date publice;
  - Contract timp de 3 luni