Data Collection and Compensation Specialist with English and Italian for HP Enterprise

Acest job nu mai este activ!

Vezi toate job-urile ManpowerGroup Romania active.


Vezi toate job-urile Data Collection and Compensation Specialist with English and Italian for HP Enterprise active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Altele active pe Hipo.ro

Angajator: ManpowerGroup Romania
Domeniu:
  • Altele
  • Tip job: full-time
    Nivel job: 1 - 5 ani experienta
    Orase:
  • BUCURESTI
  • Actualizat la: 12.05.2019
    Remote work: On-site
    Scurta descriere a companiei

    De peste 70 de ani, ManpowerGroup reprezinta puntea de legatura intre milioane de persoane si piata muncii, prin brandurile sale Manpower, Experis, ManpowerGroup Solutions si Right Management. Compania este prezenta pe piata din Romania din 2003, iar in acesti ani peste 400 de clienti si zeci de mii de candidati au avut incredere in noi pentru a le oferi flexibilitatea, agilitatea, talentele, competentele si oportunitatile de care au nevoie. Indiferent daca va aflati la inceput de drum, sau sunteti profesionisti experimentati, brandurile ManpowerGroup va pot oferi oportunitatile potrivite de a va dezvolta, a dobandi noi abilitati si competente, a fi expusi la proiecte pline de provocari si a creste profesional.

    Cerinte

    Pentru clientul nostru, Hewlett Packard Enterprise, suntem in cautarea unui Channel Sales Incentives, cu abilitati de limba engleza si italiana


    Candidatul ideal
    - Cunoștințe semnificative privind activitățile de colectare, procesare si raportare date, compensare si bonusare.
    - Cunoștințe semnificative privind rapoartele si standardele de măsurare a calității
    - Cunoștințe relevante privind aplicarea clauzelor contractuale in activitățile comerciale indirecte
    - Experiență aprofundata sau cel puțin semnificativa în comunicarea cu partenerii de afaceri
    - Experiența semnificativa in lucrul cu baze de date si/sau alte sisteme informatice
    - Experiența aprofundata in utilizarea pachetului Microsoft Office, in special Excel la nivel avansat;Experienta anterioara de cel putin 4 ani in mediul business / relatii client / suport client
    - Cunostinte de limba engleza si limba italiana avansate, după cum impune portofoliul de tari/ parteneri
    - Planificare de bază și management de proiect

    Responsabilitati

    Descrierea jobului
    - Oferirea de asistenta partenerilor HPE, representantilor de vanzari interni sau altor membri interni HPE in toate subiectele referitoare la procesele Channel Sales Incentives atat prin intermediul emailului, telefonic sau prin alte instrumente interne HPE intr-o maniera rapida si corespunzatoare.
    - Solutionarea problemelor zilnice aparute in cadrul proceselor Channel Sales Incentives (Channel Data Management, Financial claims operations si vendor debit, Quota deployment, Partner Compensation, Cash Engine si Market Development funds, procese de plati, etc) cooperand cu Sales Operations, departamentele de vanzari, Channel Finance, partenerii (reselleri si distribuitorii) si alte parti implicate.
    - Monitorizarea proceselori si acumularea de experienta in cadrul programelor CSI (alinierea de procese, folosirea instrumentelor si a paginilor web cu informatii din program, escaladare interna, monitorizarea platilor si a procesului de validare)
    - Monitorizarea si executia proceselor pentru portofoliul de parteneri intr-o maniera proactiva pentru asigurarea indeplinirii tuturor pasilor validarii datelor, validarii claim-urilor, setarilor de targete, vizibilitatii bonusurilor, rezolvarea disputelor, calcularea bonusurilor si efectuarea platii intr-o maniera corespunzatoare si rapida.Gestionarea escalarilor partenerilor si solicitarilor de audit
    - Colaborarea cu resursele interne pentru analiza utilizarii resurselor programelor MDF (Market Development Funds) si a furnizarii de recomandari pentru investitia acestor fonduri.
    - Coordonarea planificarilor si a obtinerii aprobarilor pentru procesul Market Development Funds
    - Monitorizarea activitatilor/solicitarilor de MDF si a statusului platilor si escalarea catre parteneri sau Partner Sales Support (unde suportul in limba locala este necesar, aditional suportului echipei PTM MDF team), in cazul unor solicitari MDF sau a absentei anumitor documente.
    - Se asigură că informațiile colectate sunt conforme cu cerințele HPE de calitate și confidențialitate a datelor; verifica atât calitatea cat si caracterul oportun al rapoartelor trimise de angrosiștii/distribuitorii în coordonare cu departamentele de suport.
    - Soluționează și urmărește orice probleme de raportare împreuna cu partenerii HPE, cu ajutorul organizațiilor locale și a echipelor de vânzări.
    - Identifica si monitorizează partenerii care nu respectă cerințele privind calitatea raportării. Soluționează problemele privind calitatea raportării cu angrosiștii/distribuitorii/detailiștii. Coordonează soluționarea problemelor cu ajutorul organizațiilor locale și a echipelor de vânzări.

    Job-uri similare care te-ar putea interesa:

    3000 - 4200 RON NET / luna
    BUCURESTI,

    Aplica fara CV
    Hybrid

    Aplica fara CV
    BUCURESTI,

    Vezi job-uri similare (198)